L'Estiu Set Fonts va arrencar amb Beat Voices i les cançons de Lluís Llach

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 10:07

El cap de setmana passat va començar la 23a edició del cicle Estiu Set Fonts amb dues propostes molt interessants. El divendres dia 29 de juny el quintet de veus a cappella Beat Voices va oferir cançons d’Stevie Wonder, Bruno Mars, Pentatònix o Benny Moré, entre d’altres. Harmonies modernes i elegants sense acompanyament instrumental. L’endemà dissabte Belles Cançons va inaugurar el juliol amb un repertori de cançons de Lluís Llach. 

Si l’any passat més de 350 persones vam gaudir cantant les cançons del mític grup osonenc Esquirols, enguany vam ser més de 400 els que vam corejar 22 temes del cantant de Verges, en commemoració dels 50 anys de l’Estaca, cançó que va obrir i tancar la vetllada. Petit País, Viatge a Ítaca, Abril 74, Companys no és això, Laura, El bandoler, La gallineta, Cop de destral... així fins a 22 cançons que van ser corejades pels assistents que les seguien i cantaven a cor que vols, cançoner en mà. Les més de 25 guitarres del grup Belles Cançons ens van fer reviure records i moments de la nostra història col·lectiva. Un públic entregat va demanar diversos bisos i va gaudir de la tisana de cava que es va oferir al final de l’actuació. 

Les properes actuacions del cicle Estiu Set Fonts es faran el divendres dia 6 amb Nightbirds i el divendres 27 de juliol amb Té Delegats.

Darrera actualització: 04.07.2018 | 14:03