La Jam d'skate compta amb la participació d'una trentena de patinadors

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 07:30

Patinadors de Sant Julià i de diversos pobles de la comarca, però també d’altres indrets com Olot o Girona, van venir a participar d’una Jam d’skate i scooter que es celebrava al que ja es considera un dels millors skateparks de la comarca.

Tot i que la Jam va començar a les cinc de la tarda, des de les quatre la pista ja estava plena de patinadors practicant l’skate i l’scooter, esperant que comencés la Jam. A les cinc, puntuals, va agafar el micròfon l’speaker i va començar la sessió, i durant dues hores i mitja anaven sortint els skaters i scooters per grups a la pista  i els que planxaven els millors trucs se’ls regalava material d’skate i scooter, que anava a càrrec de la col·laboració de la botiga Ona Surf de Vic. També es van regalar samarretes de l'Skatepark de Sant Julià de Vilatorta per a tots els participants.

Aquest esdeveniment, així com la construcció de l’skatepark l’any passat, han estat impulsats per la regidoria d’esports i esdeveniments, a demanda d’un grup de joves del municipi que són usuaris amb molta freqüència d’aquest espai.

Darrera actualització: 03.07.2018 | 13:02