Vilalleons està de festa

Dimecres, 14 d'agost de 2019 a les 00:57

El dimecres 15 d’agost comença la Festa Major de Vilalleons i es clourà el diumenge 18 d'agost.

A mitjan d’agost és el torn de la Festa Major de Vilalleons, que s’omple d’activitats molt diverses, que compten amb la implicació dels veïns de Vilalleons i de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. El tret de sortida serà el campionat de botxes que començarà a les 9 del matí seguit de la missa solemne de Festa Major a tres quarts d'onze. A la tarda seguiran els actes a les 5 amb les sardanes i la cobla Jovenívola d'Agramunt i clourà la jornada amb la cantada d'havaneres amb Els Havanerus de l'Esquirol i acompanyada de rom cremat a les 7 de la tarda.

El dissabte, l'acte principal serà el concert de Coloma Bertran i Quim Abramo, un duo que s'inspira en la tradició del violí i la guitarra en el jazz per crear la seva pròpia sonoritat amb un to personal. El concert començarà a les 10 de la nit a l'església parroquial.

Finalment, el diumenge començarà amb la Trobada de puntaires a les 9 del matí seguida de la Zumbada a les 11 i, una vegada finalitzades, l'Associació de Veïns de Vilalleons oferirà un petit refrigeri a tots els participants. Per tancar els actes, a la tarda del diumenge gaudirem de l'actuació de l'animador infantil Gabi i la Festa de l'escuma que es faran a les 6.

Un any més, a gaudir de la festa grossa de Vilalleons!

Darrera actualització: 14.08.2019 | 11:16