|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • T-mes bonificada 18 de gener de 2018 L'Ajuntament ofereix bonificacions als majors de 65 anys i als discapacitats pel transport públic
  Amb la voluntat de fomentar la mobilitat de les persones grans i de les persones amb discapacitat, l’Ajuntament continua facilitant l’accés al transport públic amb descomptes a la T-10 per viatjar fins a Vic. Recordeu que els majors de 65 anys i per les persones que tinguin reconeguda una discapacitat superior al 33%, tenen una bonificació amb la targeta T-10 d’una zona. Si té un cost 9,95 € pel públic general, a l'Ajuntament la poden recollir per un cost de 5 € els qui formin part d’aquests col·lectius.
 • Cartell de l'exposició: 17 de gener de 2018 Exposició: Aquí, Ràdio Sant Julià de Vilatorta
  Sabies que als anys 50 hi havia hagut una ràdio a Sant Julià de Vilatorta? Si en vols saber més pots veure un audiovisual i visitar l'exposició del 13 al 31 de gener a ca l'Anglada. De 10 a 1 del migdia tots els dies, excepte el dijous. 
 • Concentració per l'alliberament dels presos 16 de gener de 2018 Concentració davant l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per l'alliberament dels presos
  El dimarts passat a les 8 del vespre, davant de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va fer una concentració per tornar a exigir l'alliberament dels presos. L 'alcalde, Joan Carles Rodríguez va fer un discurs i seguidament Roser Grifell i Maria Vilamala van llegir un manifest que podeu consultar en el document adjunt.
 • Aeròdrom Vilatorta 14 de gener de 2018 80 anys de la construcció de l'Aeròdrom de Vilatorta.
  Aquest 2018 farà 80 anys de la construcció de l'Aeròdrom Vilatorta i per aquest motiu se li ha dedicat l'edició del calendari vilatortí 2018. Els interessats podeu llegir el reportatge adjunt sobre aquest fet.
 • Fotosvilatorta.cat 10 de gener de 2018 Què és i com ha sorgit www.fotosvilatorta.cat
  Fotosvilatorta.cat és una llista de fotos, ordenada per dates, amb un buscador i l’enllaç on estan guardades, fotos de Google o qualsevol altre mitjà. L’objectiu és agrupar material gràfic bàsicament del poble i que sigui el primer lloc on buscar quan cerquem una foto de Sant Julià.
 • Oriol Riera 2018 8 de gener de 2018 S'obre el període de sol·licitud de beques per l'Oriol Riera Experience
  El campus es realitzarà entre el el 25 i 30 de juny de 2018 i serà dirigit pel futbolista professional Oriol Riera. Des del 8 de gener fins el 31 de maig es pot fer la sol·licitud de la beca.
 • Grup del Casal de sords de Barcelona 8 de gener de 2018 Membres del Casal de sords de Barcelona visiten Sant Julià de Vilatorta
  Sant Julià de Vilatorta va rebre la visita d’un grup especial: 22 membres del Casal de Sords de Barcelona. Es tractava d'un grup amb necessitats especials, i que viatjava amb el seu propi traductor. La visita guiada de la ruta noucentista i de l'Estueig va transcórrer amb absoluta normalitat.
 • Foto de grup de la Sant Silvestre 7 de gener de 2018 La Sant Silvestre vilatortina
  Enguany la Sant Silvestre vilatortina va comptar amb 65 participants. La majoria anaven disfressats, des de virreis passant per sanfermines, trobadors de l'època medieval o simplement amb barretina.
 • Fibra òptica 7 de gener de 2018 Recordeu que ja podeu contractar fibra òptica
  L'empresa Vilatorta Fibra és la comercialitzadora d'Internet d'alta velocitat que arriba al nostre poble amb el desplegament de la fibra òptica que ha fet l'empresa APFutura. L'arribada d'aquesta nova prestació és un salt qualitatiu en termes tecnològics i de connectivitat. A partir d’ara el poble pot gaudir de més i millors eines en l'àmbit digital.
 • Foto de les obres 7 de gener de 2018 Obres als patis del carrer de l'Era de Vilalleons
  Aquesta tardor passada es van iniciar les obres d’urbanització del pla de millora urbana número 5 de Vilalleons en dos àmbits diferents. A la parcel·la de més de 700 m2 destinada a equipaments i a aparcament, situada a l’inici de la carretera de Puig-l’agulla, s’ha fet un canvi d’emplaçament i ampliació de l’espai de jocs infantils i mobiliari urbà, també s’ha plantat i sembrat nou arbrat amb espècies autòctones i sembrat gespa de praderia. El terreny s’ha compactat amb una base de sauló i s’han senyalitzat les places d’estacionament amb uns separadors de vorada de formigó. Una nova barana de fusta delimita tot el conjunt.
 • Caixa d'enginyers 6 de gener de 2018 L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ingressa a la Caixa d'Enginyers els 350.000 € que tenia al Banc Sabadell
  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha decidit ingressar 350.000 € dels seus fons a la Caixa d’Enginyers. Després d’haver retirat els diners de Banc Sabadell en protesta pel precipitat anunci de canvi de seu social de l’entitat, des de l’Ajuntament es van estudiar diferents opcions. Finalment, es va optar per Caixa d’Enginyers, una cooperativa oberta de crèdit.
 • Reis de Sant Julià 4 de gener de 2018 Apunt per rebre els reis d'orient?
  Sant Julià com cada any està apunt per fer una gran rebuda a ses majestats amb una majestuosa cavalcada que recorrerà els carrers del poble. A les 7 de la tarda el seguici arribarà per la carretera de Vilalleons i arribarà fins el pavelló municipal on repartiran regals, després de fer l’ofrena a Sant Roc.
 • Carter reial 4 de gener de 2018 El carter reial va rebre les cartes dels nens i nenes a Ca l'Anglada
  Aquest any hi ha hagut un canvi d’ubicació i de data en el campament del patge reial. S’ha fet el dia 1 de gener i s’ha ubicat a la portalada de Ca l’Anglada, aquests canvis han tingut molt bona acollida entre nenes i nens.
 • Saló de Nadal 2017 4 de gener de 2018 L'any acaba amb un Saló de Nadal ple de diversió
  Els dies 28, 29 i 30 de desembre es va fer la dotzena edició del Saló de Nadal de Sant Julià de Vilatorta. Durant els tres dies van passar fins a 550 nenes i nens van passar per aquest esdeveniment que es feia al pavelló.
 • Façana del saló Catalunya 29 de desembre de 2017 Millores al Saló Catalunya
  La façana, els camerinos i l’escenari han estat els tres àmbits d’actuació de les últimes millores que s’han fet al Saló Catalunya, aquesta tardor passada. La més impactant ha estat el canvi de color de la façana on hi predomina el burdeus i el gris, respectant els esgrafiats arabescos de fons blau i traç blanc que hi ha als carcanyols dels arcs de les finestres centrals.
 • Cartell Pessebre Monumental 26 de desembre de 2017 Pessebre monumental de Sant Julià de Vilatorta
  Terra de Tupinots ha fet un gran pessebre de15 metres quadrats fet amb maquetes creades per Pere Dodas. El castell, l'abisis i el campanar de l'església, les Set Fonts i el monestir de Sant Llorenç, reproduïts a escala, són l'escenografia de l'anunciata, el naixement, les bugaderes i els Reis d'orient. Tots aquests elements configuren un únic paisatge amb figures cedides per Dolors Dorca i Joan Casadevall.
 • Horari recollida de residus 23 de desembre de 2017 Afectacions en la recollida porta a porta durant aquestes festes
  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta informa dels canvis que es donaran en el sistema de recollida selectiva porta a porta durant aquestes festes. El diumenge dia 31 de gener la recollida es farà  a partir de les 14 hores i el dilluns 1 de gener, al ser festiu,  no hi haurà recollida de multiproducte.
 • Resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21-D 20 de desembre de 2017 Sant Julià de Vilatorta, el tercer municipi més independentista en les eleccions del 21-D
  Sant Julià de Vilatorta obté un rècord de participació en unes eleccions al Parlament amb una participació del  93,12 % i se situa com el tercer poble de Catalunya més independentista, segons el diari Ara. Consulta els resultats a Sant Julià de Vilatorta de les eleccions al Parlament de Catalunya.
 • Els alumnes de 6è de primària de l'escola Bellpuig 20 de desembre de 2017 Agraïment dels alumnes de 6è de l'escola Bellpuig als comerços de Sant Julià
  Els alumnes de 6è de l'escola Bellpuig volen donar les gràcies als comerços de Sant Julià per la seva col·laboració aportant tota classe de productes dels seus comerços. 
 • Pla Local de Joventut Sant Julià de Vilatorta 2018-2021 19 de desembre de 2017 S'aprova el Pla Local de Joventut 2018-2021
  En el Ple Municipal celebrat el passat 18 de desembre es va aprovar per unanimitat el Pla Local de Joventut de Sant Julià de Vilatorta 2018 – 2021, que emmarca totes les actuacions en polítiques de Joventut al municipi.
 • Marató de TV3 2017 18 de desembre de 2017 Sant Julià de Vilatorta amb la Marató de TV3
  Amb motiu de la Marató de TV3 que en aquesta edició ha estat dedicada a les malalties infeccioses l’AMPA Bellpuig, l’AMPA Patuleia,l'AMPA del Col·legi el Roser,  Mans i Manetes, la Colla gegantera, i l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta van organitzar una gran varietat d'actes solidaris el diumenge 17 de desembre.  Amb els actes d' enguany s'han recollit un total de 1.620,30 €.
 • Pantalla d'informació meteorològica en temps real 17 de desembre de 2017 Instal·lada a l'Ajuntament una pantalla d'informació meteorològica en temps real
  MeteoVilatorta ha instal·lat, al taulell de recepció de l'Ajuntament, una pantalla que ofereix informació en temps real de l'estació meteorolìgica de Sant Julià de Vilatorta.
 • Patuleia 14 de desembre de 2017 L'Ajuntament de Sant Julià es veu obligat a tancar la Llar d'infants municipal Patuleia el proper dijous 21 de desembre
  El proper dijous 21 de desembre l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es veu obligat a tancar la Llar d’Infants acatant les ordres rebudes des del Departament d’Ensenyament, controlat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.
 • Taller de tions 14 de desembre de 2017 El dijous 21 de desembre es farà un taller de tions i activitats de nadal durant tot el dia
  El dia 21 de desembre degut a les eleccions autonòmiques, s’ha decretat com a dia no lectiu als centres educatius. Per aquest motiu es farà un taller de tions i diverses activitats de Nadal al Saló Catalunya, així tota la mainada es pugui preparar per aquestes festes. Des de les 10 del matí fins la 1 del migdia i des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre.
 • Porta a porta 14 de desembre de 2017 Ja teniu el vostre contenidor gran de gespa?
  Ho sabies que amb el sistema Porta a Porta cada dia que toca orgànica pots treure restes de jardí? Per fer-ho has de demanar a l'Ajuntament els contenidors de restes vegetals i de jardineria. Pots escollir entre dues mides: 120 L i 240 L. Cal reservar-los passant per les oficines de l'Ajuntament a omplir una sol·licitud i dipositar una fiança de 20 €. I alerta! No hi pot haver brancada!
Última actualització 18.01.2018 | 13:07