|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Cartell Fira del Tupí 2017 25 de maig de 2017 Aquest cap de setmana 9a Fira del Tupí
  T'esperem aquest cap de setmana a la Fira del Tupí! Vine a fer la teva peça de ceràmica, descobreix la ceràmica en 3D i tasta les tapes cuinades amb terrissa!
 • Cartell 4t Concurs Cuina Vilatortina de Cassola 24 de maig de 2017 4t. Concurs de Cuina Vilatortina de Cassola. Capipota
  Animeu-vos a cuinar una recepta de capipota. Teniu fins demà per fer la inscripció gratuïta a l'Ajuntament. Els participants hauran de cuinar el capipota a casa seva i portar-lo en cassola de terrissa a la plaça de Catalunya, el diumenge 28 de maig entre les 16:30 i les 16:45h de la tarda.
 • Cartell Mostra la teva terrissa 24 de maig de 2017 Poseu a la vista la vostra terrissa. Ensenyem les peces que tenim a casa!
  Per donar un toc d’identitat i distinció al poble durant la Fira del Tupí, es demana la col·laboració de tots els veïns i comerciants perquè posin peces de terrissa en un lloc ben visible des del carrer (aparadors, balcons, finestres, façanes, jardins). 
 • 1r. Premi del 25è concurs -any 2016- Obra de Julio García 23 de maig de 2017 26è Concurs de Pintura Ràpida a Sant Julià de Vilatorta
  El concurs es farà el proper dissabte 27 i diumenge 28 de maig, en el marc de la 9a edició de la Fira del Tupí. El 26è Concurs de Pintura Ràpida és convocat per l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l'Escola de Dibuix amb l'assessorament de Tendències Art d'Osona.
 • Els burrus, equip`guanyador del Raid 2017 22 de maig de 2017 "Els Burrus" guanyen el Raid dels Ausetans 2017
  L’equip de Sant Julià de Vilatorta, van aconseguir la millor puntuació en la final comarcal que es va celebrar durant tot el cap de setmana passat a Les Comes, el parc d’aventura de l’empresa Anigami, situat a l’Esquirol. Amb el primer premi s’emporten una entrada gratuïta a Port Aventura per tot l’equip.
 • Reunió recollida de residus 18 de maig de 2017 L'Ajuntament canviarà el sistema de recollida de residus i farà porta a porta
  El passat dijous 11 de maig l'Ajuntament i l'empresa Recollida de Residus d'Osona (RRO) del Consell Comarcal van exposar l'estudi de viabilitat de l'actual sistema de residus. En la reunió oberta amb tot el veïnat, on van assistir unes 60 persones, es va exposar que calia augmentar molt el reciclatge de residus per fer el sistema de recollida sostenible i no haver d'augmentar l'actual taxa, una de les més elevades de la comarca.
 • Roda de premsa de la 9a edició de la Fira del Tupí 17 de maig de 2017 Roda de premsa de la 9a edició de la Fira del Tupí
  Avui ha tingut lloc la roda de premsa de la 9a edició de la Fira del Tupí que es celebrarà aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig,  un certamen que s'ha consolidat com a referent del sector de la terrissa i la ceràmica. Es portarà terme al centre històric del municipi, de les 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre. La fira té per objectiu preservar la centenària tradició del municipi en el món de la terrissa i ceràmica, fomentar aquest treball artesanal i donar-lo a conèixer mitjançant un entorn on conviuen perfectament la tradició i la innovació.
 • Ikebana 10 de maig de 2017 Taller i exposició d'Ikebana
  Novament el col·lectiu Terra de Tupinots organitza un taller d’ikebana obert al públic, prèvia inscripció gratuïta i l’exposició de les obres que es realitzin. Les inscripcions són limitades i es poden fer a l’Estanc de Sant Julià fins el divendres dia 12.
 • Els treballadors de l'Ajuntament durant la formació 6 de maig de 2017 L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta implantarà el sistema de treball e-SET
  Els treballadors de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta estan realitzant una formació per implantar el  sistema e-SET: un model de treball completament innovador que conjuntament amb els serveis electrònics prestats pel Consorci AOC permet optimitzar esforços, incrementar la relació electrònica de l’administració amb el ciutadà, millorar-ne el servei i alhora gestionar tota la documentació de l’ajuntament de forma digital des de qualsevol punt del món. 
 • ca l'Anglada 3 de maig de 2017 El punt jove i el centre d'informació turística s'han traslladat a ca l'Anglada
  A partir del mes de maig el punt jove tortí i el Centre d'informació turística - Espai Natural de les Guilleries-Savassona- donaran el servei a l'edicifici de ca l'Anglada.
 • Durant la presentació 3 de maig de 2017 Presentació del nou itinerari de vianants a la ctra. BV-5202
  El dimarts 2 de maig, a les 8 del vespre, al Saló Catalunya es va presentar el nou itinerari de vianants a la ctra. BV-5202 entre el nucli de Sant Julià. La presentació va anar a càrrec del Sr. Jordi Fàbrega, diputat delegat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona.
 • Cartell de l'Aplec de Sant Ponç 2 de maig de 2017 Tradicional Aplec de Sant Ponç
  El proper dijous 11 de maig, a partir de 2/4 de 10 del matí celebrarem el tradicional aplec de Sant Ponç a l'ermita de Sant Ponç - Mas Puigsec.
 • Casal Municipal d'Estiu 2 de maig de 2017 Casal Municipal d'Estiu 2017
  L'escola està arribant a la seva fi... però no us preocupeu que el casal municipal 2017 ja és aquí! Aquest any les inscripcions del casal seran des del 8 de maig fins el 19 de juny, però estigueu alerta! Fins el 31 de maig hi haurà les quotes de l’any passat i a partir de llavors s’implantaran les d’aquest any.
 • Cartell del taller d'Ikebana 2 de maig de 2017 Taller i exposició d'Ikebana
  L'Aula de Cultura acollirà el dissabte dia 13, a les 11 del matí hi haurà una sessió preparatòria del taller i a 2/4 de 5 es realitzarà el taller. El diumenge dia 14, d'11 a 2 del matí i de 5 a 8 de la tarda, hi haurà l'exposició dels ikebana. Per participar en el taller cal inscriure's prèviament a l'Estanc de Sant Julià - inscripció gratuïta-. Organitza: Terra de Tupinots.
 • Una dona treballant el torn a Jali 2 de maig de 2017 Abaraka Bake i la Universitat de Vic signen un conveni de col·laboració
  L'associació Abaraka Bake i la Universitat de Vic - Universitat Centrald e Catalunya (UVIC-UCC) han signat un conveni de col·laboració educativa en la formació dels estudiants.
 • Foto de grup de les patinadores participants 24 d'abril de 2017 Participació del Club de Patinatge Artístic de Sant Julià de Vilatorta al 3r Campionat de Xou del Mercat del Ram
  El dissabte dia 22 d'abril, es va celebrar a Vic el 3er Campionat de Xou del Mercat del Ram organitzat per el Consell Esportiu d'Osona, juntament amb el Club Patí Osona. El Club de Patinatge Artístic de Sant Julià de Vilatorta s'hi va presentar amb el grup de Primària, obtenint un 3r lloc, i amb el grup de Secundària, obtenint una 4a posició. 
 • 24 d'abril de 2017 Una ordenança per regular les tanques en sòl no urbanitzable
  Per tal de posar ordre a les tanques que s'intal·len en sòl no urbanitzable, la normativa de les quals fins ara no estava massa clara, l'Ajuntament ha aprovat una ordenaça per regular-ne l'ús.
 • 23 d'abril de 2017 Viatja a Monells i ''Girona Temps de Flors'' amb el Casal d'Avis
  El Casal d'Avis Font Noguera organitza una sortida a Monells i a "Girona Temps de Flors" el poper dimerts 16 de maig. El preu del viatge amb autocar, guia acompanyant, visites i dinar és de 37 €. Per més informació, inscripcions i pagament dirigir-vos al Casal.
 • L'alcalde recollint el segell Infoparticipa 16 d'abril de 2017 L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta rep el segell Infoparticipa
  El dimecres 19 d'abril, l'alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez Casadevall, va recollir la distinció "Segell Infoparticipa" en una cerimònia celebrada a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona on s’ha guardonat entre reconeixements, mencions i segells la feina d’un total de 93 Ajuntaments, 5 Consells Comarcals i 3 Diputacions. El guardó certifica la qualitat, imparcialitat i transparència de la pàgina web www.vilatorta.cat
 • Fibra òptica 9 d'abril de 2017 L'operador Apfutura desplegarà fibra òptica a Sant Julià de Vilatorta
  Apfutura, operador de telecomunicacions que ofereix serveis de fibra òptica, s’ha interessat per desplegar la fibra òptica al municipi de Sant Julià de Vilatorta.
 • Pla Comarcal d'Igualtat de Gènere d'Osona (PCIGO) 9 d'abril de 2017 L'Ajuntament s'adhereix als plans comarcals d'igualtat
  El passat dilluns 27 de març l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va adherir al I Pla Comarcal d’Igualtat de Gènere d’Osona (PCIGO). El seu objectiu principal és definir un conjunt integrat i sistemàtic de polítiques i mesures que possibilitin que les dones i els homes dels municipis d’Osona puguin assolir el seu màxim potencial, sense que hi hagi cap discriminació per raó de gènere.
 • Associació de celíacs d'Osona 7 d'abril de 2017 L'Ajuntament aprova una moció a favor de les persones celíaques
  L’Ajuntament va aprovar una moció proposada per l’Associació de Celíacs d’Osona a l’equip de govern. La moció recull, entre altres, la dificultat de les persones celíaques, que han de consumir aliments sense gluten, sovint molt més cars que els aliments normals.
 • Laia Pérez davant del nou centre 7 d'abril de 2017 S'obre el centre de tractaments naturals '''Biotupí''
  Laia Pérez, terapeuta ocupacional i psicomotrocista per la UVIC obrirà un centre de tractaments naturals al carrer Compositor Ramon Victori, 10, baixos. La inauguració del centre està previst pel proper 20 d’abril.
 • Espai Natural de les Guilleries-Savassona 7 d'abril de 2017 Convocatòria de subvencions destinades a fomentar les activitats i instal·lacions agràries i forestals en l'àmbit de l'espai natural de les Guilleries Savassona per a l'exercici 2017
  L'Assemblea General del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona va aprovar la convocatòria de subvencions destinades a fomentar les activitats i instal·lacions agràries i forestals en l'àmbit de l'Espai Natural Guilleries-Savassona per a l'exercici 2017.
 • Estació meteorològica de Vilanova de Sau 7 d'abril de 2017 L'estació meteorològica de Vilanova de Sau culmina el projecte MeteoGuilleries a la comarca d'Osona
  L’estació meteorològica municipal de Vilanova de Sau començarà a funcionar en període de proves, tal com estava previst i programat per l’equip tècnic de Meteoguilleries, que en gestiona el seu funcionament i manteniment. El període de proves durarà unes setmanes per certificar-ne el seu correcte funcionament i oferir els registres de qualitat exigits per una estació meteorològica professional.
Última actualització 25.05.2017 | 08:45