|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Lliurament de la Insígnia d'or a Santi Riera 15 de març de 2018 Mor el compositor Santi Riera Subirachs
  El músic i compositor vilatortí Santi Riera Subirachs va morir el diumenge dia 11 de març a l'edat de 82 anys. El Ple de l'Ajuntament, reunit en sessió extraordinària i urgent, va decretar dos dies de dol pel qui va merèixer la insígnia d'or del municipi. Durant el dol es suspèn qualsevol tipus d’acte públic o institucional. La cerimònia de comiat es va celebrar el dimarts dia 13, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Julià de Vilatorta. Les banderes de l’edifici de l’Ajuntament van onejar fins dimarts a mig pal amb el crespó negre.  
 • Selecció de personal 15 de març de 2018 Bases per a la selecció d'una borsa de treball de vigilant municipal a Sant Julià de Vilatorta
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha publicat les bases del procés selectiu d'una borsa de treball de vigilant municipal, funcionari interí de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta mitjançant concurs-oposició, per a cobrir les possibles vacants i substitucions que puguin produir-se durant dos anys. El termini màxim per presentar les sol·licituds és el dimarts 20 de març. Per més informació consulteu l'enllaç adjunt.
 • Les empreses i organitzacions de turisme d'Osona que han obtingut el distintiu 13 de març de 2018 El punt d'informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Compromís Biosphere
  El dimarts 13 de març el centre d'informació de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Sant Julià de Vilatorta va rebre el distintiu al compromís de sosteniblitat Biosphere 2017. Aquest distintiu certifica la qualitat de l'atenció que es dona des del centre d'informació, situat a Ca l'Anglada.
 • Foto de les dones en finalitzar l'acte 9 de març de 2018 Èxit de la tertúlia per celebrar el dia internacional de la dona a Sant Julià
  El dijous 8 de març l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta va organitzar el primer dels dos actes previstos per celebrar el dia internacional de la dona. L'acte va consistir en una tertúlia reservada exclusivament a les dones del municipi. Cinc dones amb trajectòries notables tant al municipi com a nivell personal van explicar la seva experiència vital. En total hi varen assistir una quarantena de dones.
 • Imatge de la sessió informativa sobre seguretat ciutadana 6 de març de 2018 Sessió informativa sobre seguretat ciutadana
  Davant l’onada de robatoris que han sofert diversos habitatges del municipi, l’Ajuntament va convocar els veïns a una sessió informativa sobre seguretat ciutadana a Sant Julià de Vilatorta que va comptar amb la presència de Marc Caparrós, inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra d’Osona i la caporal Lidia Barri.
 • Cartell de donació de sang 6 de març de 2018 Donació de sang a Sant Julià de Vilatorta
  El dlluns dia 5 de març es varen recollir 43 donacions i hi va haver 4 oferiments en l'acapte de sang que es va fer a Sant Julià de Vilatorta. Els delegats de donants de sang fan una crida perquè la gent continuï donant sang i agraeixen a tots els donants la seva aportació.
 • Imatge del saló 5 de març de 2018 Obre El Gallaret, nou habitatge d'ús turístic al centre de Sant Julià
  El nou habitatge d'ús turístic, regentat per Josep Mas Soy, és un allotjament que té capacitat per a 6 persones i es troba situat a l'Av. Nostra Senyora de Montserrat, 19, 1.
 • Raid 2018 4 de març de 2018 Obertes les inscripcions al Raid dels Ausetans 2018
  Recordeu que fins el dimarts 13 de març al Punt Jove Tortí us podeu inscriure per la nova edició del Raid. Enguany, s’han incorporat novetats pel que fa a les proves, posant especial atenció a la vessant més social del projecte.
 • Ajuts en concepte de pobresa energètica 1 de març de 2018 l'Ajuntament convoca ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica
  Per protegir a les famílies que no poden fer front al cost dels serveis bàsics, l'Ajuntament i el Consorci d'Osona de Serveis socials treu aquesta línia d'ajuts.  Les persones interessades hauran de demanar hora als serveis socials de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i presentar la sol·licitud amb la documentació adjunta que es demana a les bases de la convocatòria abans del 31 de maig.
 • Durant tasques de neteja dels carrers 1 de març de 2018 L'Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana durant l'episodi de neu
  Des del consistori es vol agrair l’acció del servei de manteniment, de la lolar d'infants Patuleis i els centres escolars, així com la col·laboració de la ciutadania, que ha seguit les recomanacions bàsiques de seguretat, com ara evitar desplaçaments amb automòbil, facilitant així les tasques de prevenció i neteja. També s’agraeix la contribució de molts veïns que, seguint les recomanacions, van netejar els trams de vorera davant les seves llars, afavorint la tornada a la normalitat.  Per primera vegada des de la seva revisió es va activar el pla local NEUCAT en fase d'alerta i coordinació amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).
 • L'Hora Quieta 26 de febrer de 2018 Presentació del llibre ''L'hora quieta'' de M. Dolors Farrés
  Auest dissabte 3 de març, a les 6 de la tarda, a l'Aula de Cultura es farà la presentació de la novel·la ''L'hora quieta'' a càrrec de la seva autora M. Dolors Farrés i amb la participació d'Anton Carrera i Anna García. 
 • Podi del 21è Ral·li Esprint Sant Julià 26 de febrer de 2018 Membrado recupera el tron del Ral·li Esprint Sant Julià després d'una lluita aferrissada amb Orriols
  La 21a edició del Ral·li Esprint Sant Julìà no ha decebut a ningú. Com s’esperava, s’ha viscut un emocionant frec a frec entre Membrado i Orriols, que s’ha acabat decantant pel primer per només 5,3 segons. El tercer convidat al podi ha estat un inesperat Lluc Rubio.
 • En Ferran signant el contracte amb el València FC 23 de febrer de 2018 El vilatortí Ferran Jutglà fitxa pel València CF
  El jugador de Sant Julià de Vilatorta Ferran Jutglà ha fitxat pel València CF. Amb 19 anys jugava amb la UE Sant Andreu que l'ha traspassat al València CF. El futbolista acabarà la seva recuperació amb el seu nou equip.
 • Curs de directors de lleure 19 de febrer de 2018 L'Ajuntament subvenciona un curs de director/a de lleure
  Des del Servei de Joventut d’Osona centre, en què hi forma part l’ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’ha organitzat per primera vegada una formació adreçada als nois i noies del municipi que tenen vinculació en l’àmbit del lleure. El curs serà intensiu de setmana santa, es farà a Sant Julià i es subvencionarà un 50% de la inscripció.
 • Obres al camí de la Mata 19 de febrer de 2018 Carretera de la Mata a Santa Eugènia de Berga afectada per les obres del gas
  La carretera de la Mata està afectada per les obres que permetràn l'arribada del gas natural al nostre municipi. El tram amb dificultats de mobilitat és el que va de la carretera de Sant Marc a la bòvila de l'Aymerich. Es prega que els cotxes circulin amb precaució per aquesta zona.
 • Posició correcta: ansa al mig 19 de febrer de 2018 Consells per la recollida porta a porta
  Es demana la col·laboració de tots els veïns per tal de facilitar la recollida dels residus i garantir la netedat i salubritat de l’espai públic. Recordem la necessitat de que el cubell de l'orgànica quedi ben tancat, per això cal deixar l'ansa al mig o al davant i així queda trabada, si la deixeu col·locada cap al darrera del cubell es pot obrir i  els animals hi poden tenir accés i escampar els residus per la vorera, amb el problema afegit que genera al veinat i la feina extra de la brigada que ho ha de recollir a mà.
 • Francesc Boix, skater 16 de febrer de 2018 Un vídeo sobre l'skatepark de Sant Julià aconsegueix 25.000 reproduccions
  El va publicar el youtuber i skater Francesc Boix que va descobrir l'skate park de Sant Julià de Vilatorta, al que qualifica com el millor de Catalunya. No us perdeu el seu vídeo.
 • Cartell de la xerrada informativa 10 de febrer de 2018 Vols ser una família d'acollida aquest estiu? Assisteix a la xerrada informativa.
  Apunta't al projecte "Vacances en Pau", que consisteix en acollir durant els mesos de juliol i agost a nens saharauis, d'entre 10 i 13 anys, per part de famílies catalanes, i compartir amb ells la vostra vida familiar, vacances, activitats, cultura... si en vols saber més el dijous 15 de març a 2/4 de 8 del vespre, a l'Aula de Cultura, hi haurà una xerrada informativa.
 • Contenidors de roba 10 de febrer de 2018 Sant Julià de Vilatorta recull durant el 2017 un total de 12.720 quilos de roba usada
  Els vilatortins han depositat durant el 2017 un total de 12.720 quilos de roba en els contemidors ubicats en el nostre municipi, amb una actuació que ha representat un total de 159 buidatges de contenidors.
 • Casal Municipal d'Estiu 8 de febrer de 2018 S'obre un procés de selecció per la persona responsable del Casal d'Estiu Municipal
  Per presentar-se a la plaça, s'ha de presentar a l'ajuntament una proposta de gestió del casal d'estiu conjuntament amb el curriculum. La data límit per poder-se presentar és el dia 16 de març.
 • Cartell Sóc Responsable 2018 6 de febrer de 2018 Campanya Sóc Responsable 2018
  Comença la campanya d’identificació i/o esterilització d’animals de companyia a preus reduïts promoguda per la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) i que estarà vigent del 5 de febrer fins al 5 de maig de 2018. Els propietaris de gats, gossos o fures s'han d'inscriure a la web: www.socresponsable.org i així accedir  a la identificació i esterilització dels animals de companyia als preus màxims establerts per la Fundació. 
 • Oriol Riera 2018 5 de febrer de 2018 Obertes les inscripcions per l'Oriol Riera Experience
  Aquesta setmana s'obren les inscripcions per participar a l'OR Experience, un projecte futbolístic adreçat a nois i noies nascuts entre el 2004 i el 2009. El campus es realitzarà entre el el 25 i 30 de juny de 2018 i serà dirigit pel futbolista professional Oriol Riera. Des del 8 de gener fins el 31 de maig es pot fer la sol·licitud de la beca.
 • Exposició 5 de febrer de 2018 Exposició: Aquí, Ràdio Sant Julià de Vilatorta
  Sabies que als anys 50 hi havia hagut una ràdio a Sant Julià de Vilatorta? Pels que encara no heu vist audiovisual i visitat l'exposició ho podeu fer fins el 4 de març a ca l'Anglada. De 10 a 1 del migdia tots els dies, excepte el dijous. 
 • Bus Nit 28 de gener de 2018 BUSNIT: et tornem a casa des del Carnaval de Torelló
  Des del servei de joventut del Consell Comarcal, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l'Ajuntament de Torelló presenten de nou el servei del BUS NIT del Carnaval de Terra Endins de Torelló.
 • Foto amb els famosos que han apadrinat la campanya 27 de gener de 2018 Suma't a la campanya solidària: Posem-li pebrots al càncer
  La iniciativa es desenvoluparà el divendres 2 i dissabte 3 de febrer en 469 dels establiments que Condis té a Catalunya, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer (4 de febrer). L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a programes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.
Última actualització 15.03.2018 | 18:10