Inscripcions obertes per a expositors a la Fira del Tupí 2019

Dimecres, 20 de març de 2019 a les 00:00

La Fira de ceràmica i terrissa “El Tupí”, es celebra el quart cap de setmana de maig a Sant Julià de Vilatorta. No obstant, l'11a edició de la Fira del Tupí tindrà lloc l'1 i 2 de juny de 2019 a causa de les eleccions.

Any rere any i seguint el criteris d’especialització i compenetració amb el món de l’artesania, la Fira del Tupí reuneix a expositors ceramistes i terrisaires, nacionals i internacionals, la participació dels quals és un dels elements essencials per tal que la fira sigui un èxit. Per això, l'Ajuntament de Sant Julià anima a tots els artesans terrisaires i/o ceramistes a participar a la onzena edició de la Fira del Tupí que es celebrarà els dies 1 i 2 de juny.

Si us voleu inscriure com a expositors, només heu d'omplir el formulari d'inscripció que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament i retornar-lo signat juntament amb el comprovant del pagament de la inscripció. La documentació es pot presentar de forma presencial, telemàtica a través d'instància genèrica o enviant-la al correu electrònic sjv.ajuntament@vilatorta.cat

Així doncs, si ets terrissaire o ceramista i estàs interessat en ser expositor a la XI Fira del Tupí ja pots enviar la teva inscripció seguint els passos anteriors i fem que, un any més, la Fira del Tupí sigui un èxit!

Darrera actualització: 21.03.2019 | 14:12