Inscripcions obertes per la 4a edició del Camp Tortí

Diumenge, 14 d'abril de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Punt Jove Tortí, organitzen per quart any consecutiu, aquest projecte adreçat a joves de 12 a 17 anys. Les inscripcions estaran obertes des del 23 d'abril fins el 7 de juny, inclòs. Les places s’acceptaran per ordre d’inscripció, recomanem que qui hi estigui interessat faci la inscripció el més ràpid possible per no quedar-se sense lloc.

Com en l’edició anterior, el Camp Tortí combina la basant d’educació i servei dedicada al treball de brigada i social-comunitari, amb activitats lúdiques i de descoberta de l’entorn.
El Camp Tortí es realitzarà del dilluns 1 de juliol al divendres 12 de juliol, de 9 a 3 de la tarda. La primera setmana els i les joves arreglaran diferents espais del municipi amb l’ajuda de la Brigada Municipal, i també realitzaran treball comunitari. Per a dur a terme aquestes tasques, els participants es distribuiran en diferents grups i estaran acompanyats de dos monitors.

La segona setmana es destinarà a la part més lúdica del projecte. Les activitats seran acampada de dues nits i sortida a un parc aquàtic, intercanvi amb altres grups de joves, etc.

El cost del Camp Tortí és de 75€. El preu inclou totes les activitats i el menú de dinar diari.

Les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament durant tots els matins de 10 a 13h, i totes les tardes al Punt Jove Tortí de 17 a 20h.

Les places s’acceptaran per ordre d’inscripció i estan limitades.

Podeu descarregar-vos el formulari d’inscripció que adjuntem a aquesta notícia.

Per saber-ne més, podeu trucar a l’Ajuntament 93 812 21 79 (matins), Punt Jove 93 812 25 06 (tardes).

Darrera actualització: 18.04.2019 | 13:08