La Barcelona MTB Challenge a Sant Julià de Vilatorta

Dimecres, 3 d'abril de 2019 a les 00:00

Els creadors de la Girona MTB Challenge, una de les carreres més especials i úniques de bicicleta de muntanya per etapes d'Europa, amplien la saga per donar vida a la Barcelona MTB Challenge. Sant Julià de Vilatorta a la comarca d'Osona és l'escenari escollit per oferir una altra opció de qualitat a la comunitat nacional i internacional del mountainbike. El cap de setmana del 13 i el 14 d'abril la farem realitat. 2 etapes de somni.

Serà el moment d'apostar per carreres de bicicleta de muntanya autèntiques. Raons no li falten. La Barcelona MTB Challenge calcarà el guió de la seva germana. Sense el segell Quality over Quantity no es pot comprendre el mountainbike. Així que prepara't per agafar bé al manillar i gaudir del teu esport a la màxima expressió.

​Ho faràs en un entorn únic i envejable. La província de Barcelona és molt més que la gran ciutat que tots coneixem. Sant Julià de Vilatorta és un poble amb un llegat de gran tradició esportiva. El paradís on es troba, la comarca d'Osona, obre una infinitat de possibilitats per a la pràctica del mountainbike. Les Guilleries són el lloc ideal per dibuixar dues etapes excitants amb vistes increïbles del massís inundat pels pantans.

La Barcelona MTB Challenge t'està esperant. Ens desmarquem dels dies laborables per posar-t'ho fàcil i ens preguntem per què no podem gaudir del nostre esport durant un cap de setmana apoteòsic. Amb aquest objectiu prendrem la sortida. Serà el moment de posar la primera pedra. Qui? Tu.

 

Darrera actualització: 03.04.2019 | 10:37