|
 

Obrim inscripcions al Raid dels Ausetans 2018

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 09:11

Fins el dimarts 13 de març al Punt Jove Tortí us podeu inscriure per la nova edició del Raid. Enguany, s’han incorporat novetats pel que fa a les proves, posant especial atenció a la vessant més social del projecte.

Com en d’altres edicions, els equips que representin el municipi competiran amb la resta d’equips dels diversos municipis que formen part d’Osona centre: Calldetenes, Folgueroles, les Masies de Roda, Tavèrnoles i Vilanova de Sau.

Les inscripcions es poden realitzar al Punt Jove Tortí cada tarda de dilluns a divendres de 17 a 20h. Cal formalitzar el pagament de 4€ en el moment de realitzar la inscripció i entregar l’autorització familiar que us podeu descarregar des d’aquí al web o bé al mateix Punt Jove.

Recordem que la participació al Raid és per equips d’entre 4 i 6 membres. No obstant, en cas que algunes joves no arribin al mínim de 4, convidem a què s’apuntin, doncs hi pot haver joves en la mateixa situació i es podrien formar nous equips.

A continuació es detallen les diverses fases i dates del projecte:

Presentació i inici del Raid: diumenge 18 de març a la tarda (lloc a concretar; durada d’1-1’5h)
Proves prèvies a la Fase local: del dilluns 19 de març al dijous 5 d’abril (obligatòries per accedir a la final local)
Final local: dissabte 7 d’abril a la tarda a Vilanova de Sau (on competiran tots els equips inscrits als municipis d’Osona centre)
Final comarcal: cap de setmana del 5 i 6 de maig al càmping de Vidrà (tan sols pels equips finalistes d’Osona centre, on competiran amb la resta d’equips finalistes de la resta de municipis d’Osona)

També, des del Punt Jove s’ha fet una crida als nois i noies que han participat al Raid en altres edicions per tal de crear conjuntament diferent material de difusió del projecte (imatges, vídeos) i utilitzar-lo als canals habituals de difusió del servei de joventut. En cas de voler-hi participar, cal entregar signada l’autorització familiar referent a drets d’imatge.

Per a més informació:
Punt Jove Tortí, edifici de Ca l’Anglada
679 265 278
Xarxes socials del Punt Jove i del Servei de Joventut d’Osona centre

Última actualització 06.02.2018 | 09:29