|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Festa Major de Vilalleons 8 d'agost de 2018 Vilalleons està de festa
  Tot i que la mongetada ja es va celebrar el dijous 26 de juliol, entre aquest cap de setmana i el dimecres 15 d’agost, es celebra la majoria d’actes de la festa major.
 • Logotip Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 8 d'agost de 2018 S'obre una convocatòria d'un procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de joventut de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta
  Aquesta plaça tindrà una dedicació de 37,5 hores setmanals i és de caràcter indefinit com a personal laboral. La documentació per concórrer a la convocatòria es podrà presentar a les oficines de l’Ajuntament o per via telemàtica, entre el dimarts 14 d’agost i el divendres 14 de setembre.
 • Logotip Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 8 d'agost de 2018 S'obre una convocatòria de concurs-oposició per cobrir la plaça d'arquitecte/a municipal, funcionari/ària interí/ina de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta
  Aquesta plaça tindrà una dedicació de 12 hores setmanals i és de caràcter indefinit. La documentació per concórrer a la convocatòria es podrà presentar a les oficines de l’Ajuntament o per via telemàtica, entre el dilluns 13 d’agost i el divendres 14 de setembre.
 • Whatsapp de la farmàcia Comas 7 d'agost de 2018 La farmàcia Comas obre un servei de consulta per "whatsapp"
  Es tracte d’un servei d’atenció directe a través de l’aplicació del telèfon mòbil whatsapp. El número per poder fer consultes és el 621215685.
 • 34è torneig de bàsquet 7 d'agost de 2018 Inscripcions al circuit 3x3 del torneig de bàsquet
  Aquest any, com a novetat, el torneig és seu del circuit 3x3 de bàsquet de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). Les inscripcions poden estan obertes fins el 27 d’agost.
 • Partits pretorneig del 34è Torneig de Bàsquet BBVA: gira de NCAA 7 d'agost de 2018 Comencen els partits de la NCAA
  El bàsquet d'alt nivell torna com cada estiu al nostre poble. Durant el mes d'agost se celebraran partits al pavelló municipal de la  gira que fa la lliga universitària nordamericana. Així, abans del Torneig BBVA de Bàsquet, comencem a fer boca amb bàsquet de qualitat! Entrada gratuïta.
 • 24 hores de futbol sala 2018 2 d'agost de 2018 L'equip "Naranja mecánica" guanya les 24 hores de futbol sala de Sant Julià
  Aquest any les 24 hores de futbol sala celebraven la seva 35a edició. Tots els partits es van jugar al pavelló municipal, entre les 9 del matí de dissabte i les 8 del vespre de diumenge. Finalment van resultar guanyadors l’equip de “la naranja mácanica”, que es van imposar a la final amb els Peus de porc.
 • 2 d'agost de 2018 S'acaba el torneig d'estiu del 9 nou que aquest juliol s'ha jugat a Sant Julià
  El divendres 27 de juliol es van jugar les finals del torneig de futbol set que el 9 nou ha organitzat aquest mes de juliol al camp de futbol municipal. Els equips guanyadors han estat el les Rai, el Borussia i els Fisherman, en categories femenines, masculines i tribuneros respectivament.
 • Ajuntament 2 d'agost de 2018 L'Ajuntament no obrirà durant les tardes d'agost
  Durant el mes d’agost, quan més baixa l’activitat al poble, l’Ajuntament no obrirà les tardes de dimarts i dijous com es fa la resta de l’any. Es seguirà atenent al públic tots els matins de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia.
 • Recollida de verd 2 d'agost de 2018 S'amplia la freqüència de recollida de restes vegetals
  Durant el mes d’agost es recolliran les restes vegetals es recolliran el proper dilluns dia 6 i el dilluns dia 20. Durant el mes de setembre es recolliran els dilluns dia 3 i 17. D’aquesta forma es pretén facilitar la gestió de les restes vegetals que durant els mesos de més calor.
 • Presentació del Torneig BBVA de Bàsquet 1 d'agost de 2018 Es presenta la 34a edició del torneig de bàsquet BBVA gran premi Diputació de Barcelona
  El dimecres 25 de juliol, a la seu central del BBVA de Barcelona, es va presentar la 34a edició del torneig de bàsquet, amb la participació entre d’altres de Lluís Solanas regidor de turisme i medi ambient de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. El torneig es jugarà entre el 31 d’agost i el 2 de setembre amb la presència d'equips de l'ACB com del Divina Seguros Joventut i el Movistar Estudiantes. Durant el mes d’agost es jugaran partits de pretemporada d’equips de la lliga universitària americana.
 • Vilatorta per la independència 1 d'agost de 2018 Vilatorta per la Independència ja reserva places pels autobusos de la diada
  S’han reservat 6 autobusos i es podrà reservar plaça cada diumenge a les 12 del migdia coincidint amb els actes de la Música per la llibertat que organitza el CDR, així com també es podrà fer a l’estanc. El preu del viatge és de 10 euros.
 • Gas Natural 26 de juliol de 2018 Millor no canviar de companyia fins que arribi el gas natural a casa
  El canvi de gas, a part d’un estalvi, també significa la liberalització del mercat. Un cop finalitzada la transformació, les famílies, comerços i indústries podreu contractar el servei a qualsevol de les múltiples comercialitzadores que existeixen. Algunes, com Iberdrola, han enviat comercials que truquen a cada casa presentant ofertes.
 • Nedgia 26 de juliol de 2018 El dimarts 24 de juliol ha començat el canvi de gas a cada casa
  Des del 24 de juliol ja tenim el gas natural al nostre municipi. Aquest canvi de combustible implica que a cada vivenda hauran d’entrar tècnics per fer que tots els aparells funcionin amb gas natural i no amb GLP com fins ara. Les adaptacions van a compte de la companyia i són totalment gratuïtes. Per qualsevol dubte o aclariment hi haurà una persona de Gas Natural que us atendrà a l'Aula de Cultura  el divendres 27, el dilluns 30 i el dimarts 31 de juliol de 11 a 13 hores. També podeu trucar al tel.: 639 583 993 o al 900 708 709.
 • Vilatorta pam a pam 24 de juliol de 2018 Vídeos resum dels actes més destacats de la Festa Major 2018
  Ja està disponible al 9TV a la carta el vídeo que recull dels actes més destacats de la festa vilatortina: des del Birratorta fins a la cercavila de gegants, passant pel pregó de Montse Piqué, la baixada de carretons o el concurs Vilatorta Pam a Pam, concurs sobre cultura general de Sant Julià de Vilatorta que es fa cada any dins els actes de la Festa Major.
 • Cartell de recollida de restes vegetals 24 de juliol de 2018 Recollida de restes vegetals
  Us recordem els dilluns d'estiu que es recolliran restes vegetals: el 6 i el 20 d'agost i el 3 i el 17 de setembre.
 • Subvencions per entitats locals 2018 24 de juliol de 2018 S'allarga el període de sol·licitud de subvencions per les entitats locals
  Donat que la majoria d'entitats encara no han presentat la sol·licitud per la subvenció 2017, s'allarga el període de presentació fins el 30 de setembre.
 • Portada revista, núm 81, Festa Major 2018 22 de juliol de 2018 La portada incògnita #portadavilatorta
  Fem-la entre tots és la proposta participativa que fem arribar a tots els vilatortins i vilatortines per a la portada de la nostra revista.
 • 19a Trobada de puntaires 22 de juliol de 2018 19a Trobada de Puntaires
  Identifiquem sovint les puntaires i les puntes de coixí amb una tradició que ens ha arribat fins el nostres dies. La Trobada d’enguany ha estat concorreguda amb un total de 102 puntaires d’arreu del país. L'any vinent es celebrarà la 20a edició. Esperem tornar a gaudir d'un dels actes ja tradicionals de la nostra Festa Major.
 • Capçalera del butlletí digital 22 de juliol de 2018 Assabenta't de tot el que passa a tocar de casa amb Infovilatorta.cat! Subscriu-t'hi!
  Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apuntat al butlletí municipal: Infovilatorta.cat. Et recordem que des del novembre del 2011 l'Ajuntament disposa d'aquest mitjà de comunicació: Infovilatorta.cat. que pretén ser una eina de comunicació dinàmica que apropi l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta a les llars vilatortines. 
 • Porta a porta 19 de juliol de 2018 El servei de recollida de verd: millor que abans!
  Sabíeu que amb la recollida porta a porta es pot posar la gespa i les fulles del jardí dins el contenidor de l'orgànica?
 • Mapa dels treballs que es realitzaran al barri del Puig 18 de juliol de 2018 Sant Julià tindrà una via verda entre el nucli urbà i la urbanització del Puig
  La Diputació de Barcelona ha presentat un pla de reestructuració de la carretera BV-5202 que connecta Sant Julià de Vilatorta amb Vilalleons. La diputació de Barcelona ja ha lliurat el projecte perquè crear un itinerari per a vianants i ciclistes segregat de la calçada i generar nous recorreguts i espais.
 • Vilatorta pam a pam 17 de juliol de 2018 Continua la Festa Major de Sant Julià amb el Vilatorta Pam a Pam
  Aquest dimecres passat, la plaça de Catalunya es va omplir per veure un dels actes més emblemàtics i esperats de la Festa Major, el Vilatorta Pam a Pam. El concurs va ser enregistrat pel 9TV i es podrà veure aquest diumenge a les 15.30 i a les 23.30 hores.
 • Pregó de la Festa Major 2018 16 de juliol de 2018 Ja ha començat la Festa Major
  El primer cap de setmana de Festa Major ens ha deixat alguns bons moments per recordar. El dissabte, la Festa Major Jove amb el birratorta, la nit d'entitats i el diumenge la 25a trobada de motos antigues, el tradicional pregó de la Festa Major, enguany amb la presentació del llibre: "L'estiueig  a Sant Julià de Vilatorta 1885-1950" de Montse Piqué, la inauguració de la 9a mostra d'art local i la divertida baixada de carretons.
 • Infovilatorta app 14 de juliol de 2018 Infovilatorta app: una aplicació al mòbil per seguir la Festa Major
  L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l'empresa 2click online technologies llencen en període de prova Infvilatorta app un aplicació gratuïta per IOS i Android. Es tracta, inicialment de poder seguir amb el mòbil tots els actes de la Festa Major.
Última actualització 14.08.2018 | 09:20