Open Inverse BTT de les Guilleries

Diumenge, 19 d'octubre de 2014 a les 07:11

El passat diumenge, 19 d’octubre, es va celebrar a Sant Julià de Vilatorta la primera edició de l’Open Inverse BTT de les Guilleries, organitzat pel Club Ciclista Calma de la població. Hi van participar 95 ciclistes.

La sortida i arribada es va fer a la zona esportiva de Sant Julià i els diferents circuïts van passar pels termes municipals de Sant Julià, Sant Sadurní d'Ossormort i Folgueroles.

En la prova reina, de 35 quilòmetres, el vencedor va ser Guillem Muñoz. En segona posició, a 2’19”, es va classificar Francesc Freixer. Va completar el podi Santi Francàs.

En la prova de 25 quilòmetres, el vencedor va ser Beni Montero, i en la de 10, Pau Miquel.

Si voleu saber les classificacions de la prova de sant Julià de Vilatorta cliqueu aquí