Roger Puigbò, plata a la cursa de 800 metres als campionats europeus de Swansea

Diumenge, 31 d'agost de 2014 a les 08:13

L’atleta vilatortí Roger Puigbò es va proclamar Subcampió d’Europa de 800 m el passat dimarts 19 d'agost als IPC Athletics European Championships a Swansea (Wales).

L’atleta osonenc també va ser escollit com abanderat per liderar la cerimònia d’inauguració. Puigbò va participar dimarts 19 a la final dels 800m, on segons ens explica la seva entrenadora Isa Hurtado va fer una molt bona cursa, aconseguint una merescudíssima Medalla de Plata proclamant-se així Subcampió d’Europa de 800m. El subcampió europeu va ser també finalista en les proves de 1.500 i 5.000 metres. Es varen poder seguir totes les proves del campionat en directe al canal de televisió BBC, al web de IPC http://www.paralympic.org/swansea-2014 i cada vespre al canal Teledeporte. Cal destacar que en aquestes competicions es determina la categoria de l’atleta en funció de la seva lesió medul·lar. La lesió de Puigbò és a nivell de les vèrtebres dorsals, i per tant competeix en la categoria T53. En aquesta ocasió en Roger va ser l’únic atleta T53 a la final de 1.500 m on va competir contra atletes de la categoria T54, que es considera que tenen més capacitat física. És aquesta diferència en les condicions el que fa encara més lloable l’actuació de l’atleta del Vic en aquesta final.

Darrera actualització: 04.09.2014 | 10:23