|
 

Notícies

Filtrar resultats

 • Cartell revetlles amb precaució 22 de juny de 2018 Campanya Revetlles amb precaució
  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.
 • Esport amb valors 21 de juny de 2018 3a Trobada de Futbol amb Valors a Sant Julià de Vilatorta
  El proper divendres 29 de juny, a Sant Julià de Vilatorta, es celebra la 3a trobada de Futbol amb Valors, una jornada que reunirà tots els equips de joves que han participat en aquesta experiència pionera i innovadora a Catalunya.
 • Cartell del programa Estiu Set Fonts 2018 21 de juny de 2018 El 29 de juny comença l'Estiu Set Fonts
  Un any més s'apropa l'Estiu Set Fonts amb una programació molt complerta! Vols conèixer quins grups hi actuaran? Recorda que totes les actuacions són gratuïtes i comencen a les 10 de la nit al Parc de les Set Fonts.
 • Gas Natural 20 de juny de 2018 Segona fase de la transformació a gas natural
  Gas Natural demana la vostra col·laboració per poder realitzar la segona fase de la transformació de les vivendes. Per això, cal modificar la instal·lació interior i corregir els defectes trobats en la primera visita, així quan arriba el dia de la transformació al seu habitatge ja només els cal fer la transformació dels aparells. 
 • Serveis de jardineria del TAC OSONA 19 de juny de 2018 Contracte administratiu del servei de manteniment, neteja i jardineria de zones verdes i mobiliari urbà a Fundació privada TAC OSONA
  En data 24 d’abril de 2018 es va acordar per Junta de Govern Local l’adjudicació mitjançant procediment obert a l’entitat Fundació Privada Tac Osona del contracte de servei de manteniment, neteja i jardineria de zones verdes i mobiliari urbà, reservat a centres especials de treball i empreses d’inserció regulades a la Llei 44/2007.
 • Alzina de la Vall 19 de juny de 2018 Treballs per a la recuperació de l'alzina de la Vall
  L’alzina de la Vall, situada a la finca de Cànoves (Sant Julià de Vilatorta), és un arbre d'interès per la seva mida i port, amb un diàmetre de més de 70 cm. Durant el 2017 es va observar una pèrdua important de la seva vigorositat, i es van realitzar vàries proves per saber quina en podria ser la causa.
 • Consorci d'Osona de Serveis Socials 19 de juny de 2018 Convocatòria pública per a la formació d'una llista d'espera per a la cobertura de places de treballador/a social amb caràcter temporal del Consorci d'Osona de Serveis Socials
  Es fan públiques les bases de la convocatòria pública per a la formació d'una llista d'espera per a la cobertura amb caràcter interí o temporal de places de treballador social del Consorci d'Osona de Serveis Socials, aprovades per resolució de Presidència del dia 13 de juny de 2018. 
 • Cartell de la master class 19 de juny de 2018 Fipauness et convida a una masterclass de cardio-tono!
  El dijous dia 28 de juny a les 8 del vespre al pavelló esportiu de Sant julià de Vilatorta, Fitpauness et convida a participar a una masterclass de cardio-tono. Apunta't a la recepció del gimnàs Fitpauness o truca al 670 283 397.
 • Targes d'accés a l'àrea d'aportació 18 de juny de 2018 Els veïns de disseminats ja poden passar a recollir les targes d'accés a l'àrea d'aportació
  Recordeu que els veïns de disseminats ja poden passar a recollir les targes d'accés a l'àrea d'aportació per les oficines de l'Ajuntament. Cal fer-ho abans del 18 de juny perquè a partir d'aquesta data l'àrea romandrà tancada.
 • Cartell de les jornades de l'aeròdrom 17 de juny de 2018 Resum de la V Jornades de l'Aeròdrom Vilatorta
  Les V Jornades de l’Aeròdrom de Vilatorta arrencaven l’1 de juny a l’Arxiu Comarcal d’Osona, allargant-se fins al 15 de juny a Sant Julià de Vilatorta, desprès de visitar els tres municipis que durant aquestes cinc edicions han format part d’aquest projecte.
 • Endesa 16 de juny de 2018 Avís de tall de subministrament elèctric per treballs de manteniment
  Endesa ha comunicat a l'Ajuntament que realitzarà treballs de manteniment a la seva xarxa de distribució. Per aquest motiu, tallaran temporalment el subministrament elèctric el divendres 22 de juny al carrer Comtes de Cabrera, 16, al carrer Lleida, 15 i l'avinguda Puig i Cunyer, 21, 23, 25, 35, 37, 39, 41, 45, 47, 49, 53, 57, 59, 63 de 8 a 10 del matí i a la zona de Pleuna el dimarts 26 de juny de les 8 del matí a la 1 del migdia.
 • Cartell del concurs d'instagram del Ral·li Osona 15 de juny de 2018 Tió Automoció organitza un concurs d'instagram durant el Ral·li Osona
  S'acosta el  Ral·li Osona i Tió Automoció ha organitzat un concurs d'instagram. Si fas fotos del seu  Renault Clio participant al 50è Ral·li Osona, pots guanyar una motxilla Polaris!! CONCURS INSTAGRAM!! #tioautomocio.
 • Cartell inscripcions 34è torneig de bàsquet BBVA 15 de juny de 2018 Continuen les inscripcions del 34è Torneig BBVA de Bàsquet, Gran Premi Diputació de Barcelona
  El 34è Torneig BBVA de Bàsquet és un torneig de pretemporada, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català i el BBVA. Inscriu-te, tens temps fins el 31 de juliol!
 • Foto de grup del 23è Homenatge a la vellesa 13 de juny de 2018 Molta participació en la 1a edició de la setmana de la gent gran
  Sant Julià de Vilatorta va organitzar la primera edició de la Setmana de la Gent Gran del 4 al 10 de juny. La majoria d'activitats van tenir una bona participació i tots van gaudir dels tallers que es van fer, en especial de l'excursió el Màgic Món del Tren, a Santa Eugènia de Berga, del tast de cuina i dels balls en línia. Com a colofó final, el diumenge 10 de juny es va celebrar el 23è Homenatge a la Vellesa, amb el tradicional dinar de germanor i l'actuació del poeta Anton Carrera i del tenor Josep Albert.
 • Els primers classificats 12 de juny de 2018 Sant Julià acull les proves ciclistes de contrarellotge, cursa en ruta i copa infantil de Catalunya
  Les proves es van disputar durant tot el cap de setmana, amb una molt bona organització del Club Ciclista Calma. Ariadna Gilabert, resident a Folgueroles, va aconseguir una merescuda segona posició en la categoria absoluta i al mateix temps primera posició a la categoria junior que li correspon.
 • Piscines municipals 12 de juny de 2018 Obrim les piscines aquest dissabte
  Les piscines municipals obriran les seves portes aquest dissabte 16 de juny a partir de les 10 hores. Encara pots fer-te l'abonament a les oficines municipals. Recoda que cal portar el DNI, una fotografia de carnet, en cas de discapacitació o família nombrosa el carnet original i vigent i que s'ha de pagar en efectiu.
 • sortida a aquabrava 11 de juny de 2018 4a sortida jove al parc aquàtic Aquabrava de Roses
  El dijous 12 de juliol, es realitzarà la 7a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre i d’Orís i Bisaura. En aquesta ocasió es farà la 4a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.
 • Flama del Canigó 10 de juny de 2018 Vols portar la Flama del Canigó? Apunta't a les oficines de l'Ajuntament
  Si tens entre 5 i 15 anys i vols participar activament a la revetlla de Sant Joan, truca a l’Ajuntament i apunta't com a portant de la Flama del Canigó.
 • Papers de teatre 9 de juny de 2018 Exposició virtual de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona: Papers de Teatre
  Papers de teatre és la sisena de les exposicions virtuals de la Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona, i com el nom indica recull papers, papers de teatre. 
 • Foto de grup a Merebelke 5 de juny de 2018 El Servei de Joventut del Consell Comarcal d'Osona assisteix a una formació a Bélgica
  La Unió europea compta amb el programa Erasmus+ que dona suport a àmbits com l’Educació, la Joventut i l’Esport a Europa. A través d’Erasmus+ Youth, les persones joves i professionals de Joventut poden participar en intercanvis internacionals en estades formatives i/o de voluntariat. La tècnica Gemma Collell, que entre altres pobles s'encarrega del punt jove de Sant Julià, fou una de les representants en aquesta trobada internacional a Merelbeke, a la regió de Flandes a Bèlgica.
 • Osona territori camper 5 de juny de 2018 Projecte Osona, territori camper
  Osona aposta pels espais per anar amb caravana, per això el dimarts dia 5 de juny es va presentar el nou projecte Osona, territori camper, a l'àrea per autocaravanes de Viladrau. Per a l'ocasió es va comptar amb el Director General de Turisme, Octavi Bono. Lluís Solanas, regidor de Turisme, també va assistir a l'acte.
 • Campus d'estiu al C.P.A. Sant Julià de Vilatorta 5 de juny de 2018 Campus d'estiu al C.P.A. Sant Julià de Vilatorta
  Aprèn a patinar i diverteix-te! Les setmanes del 2 al 6 de juliol i del 9 al 12 de juliol. L'horari serà de 9 a 1 amb possibilitat de quedar-se a dinar de 1 a 3. El preu és de 50 € a la setmana + 7 € per patinador per l'assegurança esportiva. Per més informació: cpasantjuliadevilatorta@gmail.com o al telèfon: 691 550 914 (Anna). Per qüestions logístiques es prega confirmació abans del 22 de juny.
 • L'alcalde i l'Alfred Comas entregant el premi a la guanyadora del concurs d'instagram #firatupi18 4 de juny de 2018 Entrega de la panera a la guanyadora del Concurs d'instagram de la Fira del Tupí
  El dilluns 4 de juny ha tingut lloc l'entrega del premi del concurs d'instagram de la Fira del Tupí 2018. Alfred Comas, en representació de l'Associació de Comerciants de Vilatorta i Vilalleons i l'alcalde, Joan Carles Rodríguez han fet entrega de la panera, gentilesa de l'associació de comerciants, a Mireia Rodríguez, de Breda. L'acte ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament.
 • Logotip de SOREA 3 de juny de 2018 Canvis en el telèfon d'atenció al client de SOREA
  Sorea comunica que a partir del mes de juny de 2018 posa a disposició dels ciutadans un nou telèfon d'atenció al client per realitzar les seves consultes i gestions de manera gratuïta. Telèfon d'atenció al client i reclamacions: 900 405 070 (de dilluns a divendres, de 8 del matí a 9 del vespre). El servei de Sorea continua atenent personalment les consultes i gestions cada primer dijous de mes de 2/4 d’1 a 14 h, a les oficines de l'Ajuntament.
 • Llar d'infants Patuleia 1 de juny de 2018 Casal d'estiu de la llar d'infants Patuleia
  Un any més l’Ajuntament organitza el casal d’estiu a les instal·lacions a la llar d'infants Patuleia, amb activitats idònies pels nostres fills i filles en aquesta franja d'edat.
Última actualització 22.06.2018 | 12:10