Taller de cant del dia de la dona

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

El proper divendres dia 8 de març el municipi commemorarà també el dia de la dona treballadora, com a tants llocs de Catalunya. 

Des de la regidoria d'Igualtat s'han dissenyat dues activitats. La jornada s'ha titulat LES DONES I LA MÚSICA i les dues activitats seran:  una oberta només a les dones, i la segona oberta a tot el poble (i a tothom que s'hi vulgui afegir).

Activitat 1:

Taller de Cant Coral per a totes les dones (i noies majors de 16 anys) de St. Julià de Vilatorta que vulguin regalar-se una estona per a elles, fent una activitat musical. El taller serà dirigit per la Buia Reixach i Feixes, que viu a Vilalleons i treballa al Palau de la Música Catalana, com a directora -precisament- d'una formació femenina: el Cor de Noies de l'Orfeó Català.

No cal tenir coneixements musicals ni haver cantat mai a cap cor.  L'objectiu és muntar algunes cançons que, un parell d'hores més tard s'interpretaran al Saló Catalunya, davant de tot el públic assistent a l'acte posterior. Recordeu: és una activitat adreçada a noies majors de 16 anys i dones; no està pensada per nens i nenes (regaleu-vos 60 minuts per vosaltres!). L'activitat és gratuïta. Es farà a l'Aula de Cultura, de 19.30h a 20.30h.

 

Activitat 2:

Serà l'acte central de la jornada que girarà entorn de la DONA I LA MÚSICA. L'acte és obert a tots els vilatortins (i tothom que s'hi vulgui afegir) i tindrem actuacions musicals i algunes intervencions a càrrec de dones. Tot plegat culminarà amb l'actuació del flamant Cor Femení Vilatortí que haurà preparat unes cançons al taller de la tarda. Saló Catalunya, a les 21h.

 

Animeu-vos!

Darrera actualització: 07.03.2019 | 11:21