Una gran cavalcada omple de màgia els carrers de Sant Julià

Diumenge, 6 de gener de 2019 a les 08:14

La cavalcada de Reis del passat dissabte fou un any més molt concorreguda. Els carrers i el turó de Sant Roc omplerts de gent, i les cares d'il·lusió dels infants, foren el premi a les moltes hores de feina dels voluntaris per preparar la cavalcada. 

Els Reis van fer la seva entrada a Sant Julià per la carretera de Vilalleons. La cavalcada comptava amb un llarg seguici de patges amb teies, torxes, fanalets i caramels. Amb les seves carrosses, els reis van passar pels carrers del centre del poble, fins arribar a l'ermita de Sant Roc, on van fer l'oferiment al pessebre vivent. Després, al pavelló, van saludar al poble i van repartir les joguines, una per una, als nens i nenes que s'havien apuntat a la campanya "Reis de prop". 

Als vols de mitjanit, després d'haver sopat i en mig d'un gran silenci, els Reis van portar els seus regals a totes les vilatortines i vilatortins.

La cavalcada comptà amb la participació de 150 patges curosament engalanats i dels nens que formaven part del pessebre vivent. A més dels responsables de maquinària, dels responsables de vestimenta, dels subministradors de llenya per les teies, dels conductors, dels encarregats de l'ermita de Sant Roc i del pavelló, etc.

L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol agrair la implicació de tants i tants voluntaris que fan possible la cavalcada de Reis de Sant Julià de Vilatorta. Felicitats per la feina feta, i feta tan bé.

Darrera actualització: 07.01.2019 | 14:35