Notí­cies

22.06.2018 Campanya Revetlles amb precaució Cartell revetlles amb precaució

Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

21.06.2018 3a Trobada de Futbol amb Valors a Sant Julià de Vilatorta Esport amb valors

El proper divendres 29 de juny, a Sant Julià de Vilatorta, es celebra la 3a trobada de Futbol amb Valors, una jornada que reunirà tots els equips de joves que han participat en aquesta experiència pionera i innovadora a Catalunya.

21.06.2018 El 29 de juny comença l'Estiu Set Fonts Cartell del programa Estiu Set Fonts 2018

Un any més s'apropa l'Estiu Set Fonts amb una programació molt complerta! Vols conèixer quins grups hi actuaran? Recorda que totes les actuacions són gratuïtes i comencen a les 10 de la nit al Parc de les Set Fonts.

20.06.2018 Segona fase de la transformació a gas natural Gas Natural

Gas Natural demana la vostra col·laboració per poder realitzar la segona fase de la transformació de les vivendes. Per això, cal modificar la instal·lació interior i corregir els defectes trobats en la primera visita, així quan arriba el dia de la transformació al seu habitatge ja només els cal fer la transformació dels aparells. 

19.06.2018 Contracte administratiu del servei de manteniment, neteja i jardineria de zones verdes i mobiliari urbà a Fundació privada TAC OSONA Serveis de jardineria del TAC OSONA

En data 24 d’abril de 2018 es va acordar per Junta de Govern Local l’adjudicació mitjançant procediment obert a l’entitat Fundació Privada Tac Osona del contracte de servei de manteniment, neteja i jardineria de zones verdes i mobiliari urbà, reservat a centres especials de treball i empreses d’inserció regulades a la Llei 44/2007.

19.06.2018 Treballs per a la recuperació de l'alzina de la Vall Alzina de la Vall

L’alzina de la Vall, situada a la finca de Cànoves (Sant Julià de Vilatorta), és un arbre d'interès per la seva mida i port, amb un diàmetre de més de 70 cm. Durant el 2017 es va observar una pèrdua important de la seva vigorositat, i es van realitzar vàries proves per saber quina en podria ser la causa.

Més notícies

Agenda