Notí­cies

22.06.2017 Txarango serà el concert estrella de la Festa Major 2017 Txarango

El concert més multitudinari de la Festa Major serà el de Txarango, al pavelló esportiu, el dissabte 22 de juliol a les 24.00. Aquest acte està organitzat per l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta conjuntament amb Tupinots per celebrar els 10 anys de l'entitat. Recordeu que la gent empadronada a Sant Julià a partir de dilluns que ve es pot dirigir a les oficines municipals tal i com indica el cartell que trobareu penjat pels carrers del poble.

21.06.2017 "Cantem Esquirols" obre l'Estiu Set Fonts Cartell de l'Estiu Set Fonts

L'Estiu Set Fonts torna, un any més. No et perdis els espectacles nocturns al bell mig del parc per gaudir de les nits d'estiu a la fresca. Totes les actuacions són gratuïtes i comencen a les 10 de la nit. La primera serà el divendres 30 de juny, amb Cantem Esquirols.

21.06.2017 VI Encesa de les Set Fonts VI Encesa de les Fonts

El proper dissabte 1 de juliol, a 2/4 d’11 de la nit, es farà la VI Encesa de les Set Fonts. És una encesa en tres dimensions on el públic hi té una participació directa. Una performance que emociona per la seva senzillesa plena de màgia i poesia. S’ha de viure en directe per desvelar tot el misteri de la nit. Aquest acte és organitzat pel col·lectiu Terra de Tupinots amb el suport de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.

20.06.2017 Nota informativa de la recollida de restes vegetals Restes vegetals

S'informa que la recollida de restes vegetals prevista pel proper dilluns 26 de juny s'ajornarà fins el dimarts 27 de juny.

14.06.2017 Flama del Canigó La Flama del Canigó

T'agradaria portar la Flama del Canigó? Tens entre 5 i 12 anys? Apuntat't a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Tens temps fins el 22 de juny.

13.06.2017 3a sortida jove al parc aquàtic Aquabrava (Roses) Sortida al parc aquàtic

El dijous 13 de juliol, es realitzarà la 6a sortida jove mancomunada amb municipis d’Osona centre. En aquesta ocasió es farà la 3a sortida jove al parc aquàtic de Roses. Aquestes sortides es realitzen dos cops l’any, al novembre s’organitza una sortida a Port Aventura, i al mes de juliol, al parc aquàtic de Roses.

Més notícies

Agenda