Cultura

Notícies

  • 12 de maig de 2019 El Centre d'Informació de Sant Julià de Vilatorta acull la nova exposició sobre l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona Cartell expo

    Última setmana per veure l'exposició que incorpora diversos elements per explicar l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. L'exposició, de la mà del personatge de la fadrineta de Sau, apropa al visitant els elements del paisatge, la geologia, la vegetació, la flora i la cultura més destacables dels municipis del parc. No us la perdeu!

  • 2 de maig de 2019 L’Ajuntament encarrega un estudi sobre la figura del Marquès de la Quadra Marquès de la Quadra

    Davant la sol·licitud perquè es canviï el nom de la plaça del Marquès de la Quadra per plaça de l’1 d’octubre, promoguda pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Julià amb una campanya de recollida de firmes, l’Ajuntament ha cregut oportú encarregar a l’historiador Carles Puigferrat un estudi sobre la figura de Joan Maria d’Oliveras i Carbonell que ostentava el títol de Marquès de la Quadra.

  • 1 de maig de 2019 El diumenge passat Sant Julià de Vilatorta va celebrar la 42a edició de l'Aplec Caramellaire aplec1

    Les Caramelles del Roser van tornar a  sortir al carrer el diumenge 28 d'abril. Enguany anaven acompanyats amb colles d'arreu del país i de la Catalunya Nord.  L'Aplec Caramellaire compta des del 2016, amb l'especial  col·laboració i implicació de la Federació de Cors de Clavé i el seu president, Josep Cruells, que facilita el contacte i les gestions amb les corals.

Activitats

Darrera actualització: 22.04.2015 | 12:32