Cultura

Notícies

  • 21 de gener de 2019 Mònica Santa Eulàlia publica un anecdotari de la família Riera Bagué Portada llibre

    “La mare és la memòria de la família. Ningú com ella recorda fets i noms, tot i que segons ella la tieta Conxita en sabia deu vegades més de coses que no pas jo”. Amb aquestes paraules Monica Santa Eulàlia inicia el pròleg del llibre “Fins on arriba la memòria”, un anecdotari que recull en sis capítols els records de la família Riera Bagué, des dels temps dels rebesavis. 

  • 17 de gener de 2019 Reoberta la convocatòria de la plaça d’auxiliar tècnic de joventut Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

    Es reobre el període per concórrer a la convocatòria per a cobrir la plaça d’auxiliar tècnic de joventut una vegada modificades les bases reguladores.

  • 15 de gener de 2019 Les actes més antigues del Ple de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ja es poden consultar per Internet Digitalització actes

    Les actes del Ple de l’Ajuntament compreses entre els anys 1870 i 1968 i que són escrites a mà ja són accessibles des de l’eina d’ Arxius Municipals Digitals (AMD)  que gestiona l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona amb l’equip d’arxivers itinerants i que van ser digitalitzades el mes de febrer de l’any passat en el marc del Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals, del qual forma part l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. En total són 3890 documents (3319 actes de sessions ordinàries, 429 de sessions extraordinàries, 141 diligències i 1 índex).

Darrera actualització: 22.04.2015 | 12:32