Diada de Pasqua amb les Caramelles del Roser. Diumenge 21 d'abril

Dijous, 18 d'abril de 2019 a les 00:00

Com cada matí de Pasqua Florida el 21 d'abril proper les Caramelles del Roser tornaran puntualment i passaran els carrers del poble tot cantant els Goigs del Roser, fil conductor d'aquesta nostra tradició. Segueix en directe on es troben en cada moment els caramellaires!

Després d'un any del traspàs de Santi Riera tornem a retre-li homenatge amb la recuperació de tres peces del repertori que va compondre, amb lletra d'Anton Carrera.

- Himne del Caramellaires. Himne a 3 veus estrenada el 1990 en commemoració dels 400 anys de les Caramelles del Roser.

- El Castell. Sardana a 3 veus de l'any 2013.

- Vilatorta. Sardana a 3 veus del 2016.

Certeses és la peça que estrenem aquest any. Una sardana a 3 veus amb música de Jofre Bardolet (codirector musical) i lletra d'Anton Carrera, sense que hi falti el Som vilatortins, sardana a 3 veus estrenada l'any 1947 amb lletra de Josep Suñé Bonan i música de Manuel Suñé Cervian. És la peça amb més càrrega simbòlica de la música de Sant Julià.

Per altra banda les Caramelles del Roser han estat convidades a la segona Trobada de Caramelles de Flix prevista pel dissabte 11 de maig  en la qual també participen la Coral la Lira de Sant Cugat del Vallès i el grup de Flix. La presència de les Caramelles del Roser en aquesta trobada va molt lligada a l'amistat que en Santi Riera tenia amb l'antic director Joan Baptista Sabaté, tots dos pedagogs musicals reconeguts per les seves trajectòries professionals.  

Horari aproximat i itinerari dels carrers per on passaran les Caramelles del Roser

De 9 a 10 del matí: plaça de l'Ajuntament, c. de la Mercè, pl. Francesc Macià, c. de la N'Anna Xica, c. del Montseny i pl. Major.

De 10 a 11: c. del Pont. c. del Rector Roca, c. de la Font, av. Sant Jordi, c. del Centre, c. Matagalls, c. Coll de Romagats i c. Puig-l'agulla.

D'11 a 12: c. Núria, c. de l' Albereda, av. Balmes i c. Sant Roc.

A l'església parroquial, després de la missa de les 12, cantarem els “Goigs del Roser”, una selecció de les peces i el “Som Vilatortins” acompanyats de la coral Cants i Rialles. La cantada de cloenda la farem a la plaça de l'Ajuntament, seguida del sorteig de la mona de Pasqua per gentilesa de Pastisseria Crossandra.

Darrera actualització: 21.04.2019 | 01:19