Educació i Voluntariat

Notícies

  • 13 de setembre de 2018 Modificacions a les zones d'accés dels centres escolars Mobilitat segura

    Amb l'inici del curs escolar, l'Ajuntament ha modificat, en coordinació amb el Col·legi el Roser i l'Escola Bellpuig, les zones d'accés als centres escolars del municipi. Al carrer Ramon Llull s’ha habilitat un carril de càrrega i descàrrega perquè els alumnes del Col·legi el Roser puguin baixar del cotxe directament a la vorera. I l'accés a l'Escola Bellpuig al carrer Calldetenes s'ha peatonalitzat, de manera que el tram del carrer Calldetenes entre els carrers Pare Manuel Cazador i J. V. Foix queda tancat al trànsit. Aquests canvis volen millorar la mobilitat i la seguretat de nenes i nens a les entrades i sortides de l’escola. Recordeu que l'Ajuntament recomana que la mobilitat a l'escola sigui a peu o amb bicicleta, sempre que sigui possible.

  • 31 d'agost de 2018 El divendres 14 de setembre es tanca la convocatòria d'un procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de joventut de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta Logotip Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

    Aquesta plaça tindrà una dedicació de 37,5 hores setmanals i és de caràcter indefinit com a personal laboral. La documentació per concórrer a la convocatòria es podrà presentar a les oficines de l’Ajuntament o per via telemàtica, com a màxim fins el divendres 14 de setembre.

  • 1 de juny de 2018 Casal d'estiu de la llar d'infants Patuleia

    Un any més l’Ajuntament organitza el casal d’estiu a les instal·lacions a la llar d'infants Patuleia, amb activitats idònies pels nostres fills i filles en aquesta franja d'edat.

Activitats

Darrera actualització: 17.01.2018 | 11:04