Esports i Esdeveniments

Zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

No us perdeu les imatges de tot el que la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta us pot oferir. Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o per practicar esport amb els amics, contacteu a les oficines municipals. Tel: 938122179. Consulteu el dossier.

Notícies

  • 22 d'abril de 2019 Les Caramelles del Roser. Diada de Pasqua

    Com cada matí de Pasqua Florida, el diumenge passat 21 d' abril, les Caramelles del Roser van sortir a cantar caramelles.  Com cada any van cantar una nova caramella a 3 veus, Certeses, compost i armonitzada pel jove compositor Jofre Bardolet i Casadevall,  recentment incorporat a l'entitat com a director adjunt.

  • 10 d'abril de 2019 Presentació de sol·licituds per portar el bar del pavelló i les piscines Bar pavelló

    Es publica, per interès de tothom, les bases per tal de presentar-se i poder portar el bar del pavelló i de les piscines. El procés d'adjudicació serà per procediment obert. A partir del dia 12 d'abril està previst que les bases quedin publicades al perfil del contractant.

  • 3 d'abril de 2019 La Barcelona MTB Challenge a Sant Julià de Vilatorta

    Els creadors de la Girona MTB Challenge, una de les carreres més especials i úniques de bicicleta de muntanya per etapes d'Europa, amplien la saga per donar vida a la Barcelona MTB Challenge. Sant Julià de Vilatorta a la comarca d'Osona és l'escenari escollit per oferir una altra opció de qualitat a la comunitat nacional i internacional del mountainbike. El cap de setmana del 13 i el 14 d'abril la farem realitat. 2 etapes de somni.

Darrera actualització: 24.01.2018 | 14:04