Esports i Esdeveniments

Zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

No us perdeu les imatges de tot el que la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta us pot oferir. Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o per practicar esport amb els amics, contacteu a les oficines municipals. Tel: 938122179. Consulteu el dossier.

Notícies

  • 13 de febrer de 2019 Oberta la convocatòria de la plaça d’auxiliar tècnic de joventut Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

    Obert el període per concórrer a la convocatòria per a cobrir la plaça d’auxiliar tècnic de joventut una vegada modificades les bases reguladores.

  • 11 de febrer de 2019 Prepareu les disfresses pel carnaval vilatortí carnaval

    Animeu-vos a participar al Carnaval vilatortí! El carnaval es celebrarà el dissabte 2 de març, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de Catalunya.

  • 2 de gener de 2019 Èxit de participació a la Sant Silvestre Vilatortina Sant Silvestre Vilatortina

    Gairebé un centener de vilatortins van acomiadar l’any pujant a Sant Llorenç en una marxa lúdica que com és habitual es podia fer caminant, corrent o bé amb bicicleta. Els participants tenien per objectiu arribar a les envistes de Sant Llorenç. Allà, després de tocar l’esquella i recuperar forces amb un bon glop d’aigua, enfilaven el camí de tornada fins a la plaça de l’ajuntament, on els esperava un petit berenar .

Activitats

Darrera actualització: 24.01.2018 | 14:04