Medi Ambient i Turisme

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Notícies

  • 15 de novembre de 2018 23a Setmana de la Ciència a Sant Julià de Vilatorta

    Recordeu que aquests dies s'està celebrant una nova edició de la Setmana de la Ciència, organitzada per Meteovilatorta i dins el programa Viu el parc, de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, amb tallers pensats bàsicament pel públic infantil i amb activitats programades. Veniu a gaudir-ne!

  • 7 de novembre de 2018 L'estudi sobre la comunitat de carnívors de l'Espai Natural aporta els primers resultats Fototrampeig guineu

    Ferran Sayol, del Grup de Naturalistes d’Osona (GNO), presenta els primers resultats del seu estudi sobre la comunitat de carnívors de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, realitzat durant el 2017 i el 2018.

  • 2 de novembre de 2018 S’inicia la campanya gastronòmica de la castanya Campanya gastronòmica de la castanya 2018

    Del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany tindrà lloc una nova edició de la  ‘Campanya gastronòmica de la castanya’.  Aquesta campanya neix l’any 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tota mena de plats, tant dolços com salats i al mateix temps, per apropar els productes locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.

Activitats

Darrera actualització: 21.06.2018 | 05:49