Medi Ambient i Turisme

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Notícies

  • 19 de maig de 2019 Concurs d'instagram a la Fira del Tupí

    L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta organitza el 6è Concurs Instagram coincidint amb la celebració de la 11a Fira del Tupí. Ho tens molt fàcil per participar-hi!

  • 18 de maig de 2019 Dia Europeu dels Parcs 2019 Dia europeu dels parcs

    Per commemorar el Dia Europeu dels Parcs, us convidem a participar en alguna de les més de cinquanta activitats gratuïtes , a la Xarxa de Parcs Naturals  del 25 de maig al 9 de juny . Hi trobareu caminades a peu, rutes guiades, jornades de portes obertes, matinals festives, tallers infantils, exposicions, audiovisuals, concursos de fotografia, recitals poètics, Parcs i biblioteques, etc. En algunes, us hi haureu d'inscriure prèviament. 

  • 12 de maig de 2019 El Centre d'Informació de Sant Julià de Vilatorta acull la nova exposició sobre l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona Cartell expo

    Última setmana per veure l'exposició que incorpora diversos elements per explicar l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. L'exposició, de la mà del personatge de la fadrineta de Sau, apropa al visitant els elements del paisatge, la geologia, la vegetació, la flora i la cultura més destacables dels municipis del parc. No us la perdeu!

Darrera actualització: 21.06.2018 | 05:49