Urbanisme i Serveis Tècnics

Notícies

 • 22 de novembre de 2018 Comencen oficialment les obres de construcció dels vestidors de la zona esportiva Obres dels vestidors

  El dia 6 de novembre, amb la signatura de l’acta de comprovació de replanteig, van començar oficialment les obres de construcció dels vestidors de la zona esportiva. Durant els propers dies, la nova empresa adjudicatària de les obres, Construccions Ferrer,  iniciarà els treballs previs per tal d’adequar el terreny i netejar-lo de terres esllavissades i matolls. Aquests treballs previs són necessaris fruit de l'estat deficient en què va deixar l'obra l’anterior empresa adjudicatària, a la qual se li va rescindir el contracte.
   

 • 27 d'octubre de 2018 Renovació i millora de l'equipament del Saló Catalunya Obres al Saló Catalunya

  L’escenari i la platea són l’objectiu del projecte de millores del Saló Catalunya, que s’està executant a hores d’ara. Els àmbits principals de l’actuació comprenen la il·luminació espectacular, els cortinatges, la pintura i el tractament de les humitats de les parets de la sala. 

 • 23 d'octubre de 2018 La Diputació de Barcelona farà el revestiment de cunetes i la millora de marges al municipi âres de Territori i Sotenibilitat de la Diputació de Barcelona

  La Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha començat l'obra de revestiment de cunetes i millora de marges  a la carretera BV-5201 tot al llarg del municipi de Sant Julià de Vilatorta. Aquestes obres impliquen modificacions i talls de trànsit puntuals . Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 17:49