Urbanisme i Serveis Tècnics

Notícies

  • 9 d'octubre de 2018 L'Ajuntament instal·la càmeres de seguretat als accessos del municipi Càmeres de vigilància

    L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per tal de potenciar el servei  ja existent de vigilància municipal i  per tal de desenvolupar una major política de seguretat al municipi ha instal·lat tres punts de control amb càmeres de seguretat en els accessos del municipi.

  • 7 d'octubre de 2018 L'Ajuntament demana el tancament de la finca del Solà Finca del Solà

    Des de fa molt temps, diversos vilatans s’han adreçat a les oficines de l’Ajuntament per manifestar la preocupació pel mal estat de la finca del Solà, aquesta finca és propietat privada i en principi l’Administració no hi pot fer cap actuació directament. Actualment, l’Ajuntament ha contactat amb la propietat, informant-los de l’estat deficient i per tant, dels possible danys a tercers i s’ha demanat el tancament de la propietat. Des de l’Ajuntament se’n farà el seguiment adequat.

  • 30 de setembre de 2018 La Diputació de Barcelona farà el revestiment de cunetes i la millora de marges al municipi âres de Territori i Sotenibilitat de la Diputació de Barcelona

    A mitjans d'octubre, la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona començarà l'obra de revestiment de cunetes i millora de marges  a la carretera BV-5201 tot al llarg del municipi de Sant Julià de Vilatorta. Aquestes obres implicaran modificacions i talls de trànsit puntuals que seran degudament senyalitzats pels serveis de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 17:49