30è Concurs de pintura ràpida i 3r sketchcrawl Vilatorta

Del 28 a les 08.00 h al 29 de maig de 2022 a les 20.00 h

El Concurs de pintura ràpida enguany arribarà a la 30a edició amb la tercera trobada d’sketchcrawl, una activitat lúdica que es practica arreu del món i que pretén que la gent que hi participi dibuixi diversos espais. En aquesta ocasió es proposa plasmar l’ambient del Keramik, al parc de les Set Fonts. La proposta començarà a les 2/4 de 5 de la tarda d'aquest dissabte 28 de maig, davant  l'Aula de Cultura.

Totes les persones que hi participin hauran de dur una llibreta i els estris que facin servir per pintar i dibuixar –ja siguin retoladors, aquarel·les, ceres, llapis, ploma, bolígrafs o tintes. Aquesta activitat és gratuïta i obert a tots els perfils i edats, des de principiants fins a professionals.

El concurs de pintura que es farà el dissabte 28 de maig, coincidint amb el Keramik hi podran participar tots els artistes de qualsevol edat, categoria i tècnica Les inscripcions i segellat de teles i suports es farà a l'Aula de Cultura entre les 8 i les 10 del matí i les obres s’hauran d’entregar abans de 2/4 de 5 de la tarda. S’atorgarà un primer premi de 600 euros més una nit d’hotel, un segon premi de 400 euros i el premi especial aquarel·la també de 400 euros a més d’un primer i un segon premi juvenil i tres categories de premis infantils. El concurs és patrocinat i organitzat per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l’Escola de dibuix i l’assessorament de Tendències d’Art d’Osona. Com és habitual, l’organització oferirà berenar i un record de la trobada a tots els participants del concurs de pintura i de la trobada d’sketchcrawl.

Quin cost té:

Gratuït

Aula de Cultura

Plaça de l'U d'octubre, núm. 2 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 17.05.2022 | 08:21