31è Concurs de pintura ràpida i 4rt sketchcrawl Vilatorta

Dissabte, 3 de juny de 2023 de 08.00 h a 20.00 h

El Concurs de pintura ràpida enguany arribarà a la 31a edició amb la quarta trobada d’sketchcrawl, una activitat lúdica que es practica arreu del món i que pretén que la gent que hi participi dibuixi diversos espais. En aquesta ocasió es proposa plasmar l’ambient del Keramik, al parc de les Set Fonts. La proposta començarà a les 8 del matí d'aquest dissabte 3 de juny, al parc de les Set Fonts. Consulteu les bases en el document adjunt.

Totes les persones que hi participin hauran de dur una llibreta i els estris que facin servir per pintar i dibuixar –ja siguin retoladors, aquarel·les, ceres, llapis, ploma, bolígrafs o tintes. Aquesta activitat és gratuïta i obert a tots els perfils i edats, des de principiants fins a professionals.

El concurs de pintura que es farà el dissabte 3 de juny, coincidint amb el Keramik hi podran participar tots els artistes de qualsevol edat, categoria i tècnica Les inscripcions i segellat de teles i suports es farà a l'difici de l'Escorxador, al parc de les Set Fonts, de les 8 a les 10 del matí i les obres s’hauran d’entregar abans de 2/4 de 2 a l'Aula de Cultura. S’atorgarà un primer premi de 600 euros més una nit d’hotel, un segon premi de 500 euros i el premi especial aquarel·la també de 500 euros a més d’un primer i un segon premi juvenil i tres categories de premis infantils. El concurs és patrocinat i organitzat per l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i l’Escola de dibuix i l’assessorament de Tendències d’Art d’Osona. Com és habitual, l’organització oferirà esmorzar i un record de la trobada a tots els participants del concurs de pintura i de la trobada d’sketchcrawl.

Quin cost té:

Gratuït

Parc de les Set Fonts

Rambla del Castell, s/n - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.05.2023 | 14:09