CONFERÈNCIA: "L’estratègia de repressió judicial de l’independentisme català. Orígens i conseqüències" amb Damià del Clot i Trias.

Dimecres, 7 de setembre de 2022 de 19.30 h a 21.00 h

Finalment, la conferència institucional serà pronunciada per Damià del Clot, advocat, politòleg i escriptor, amb el títol "L’estratègia de repressió judicial de l’independentisme català. Orígens i conseqüències". Del Clot ha investigat el funcionament dels mecanismes que aplica un estat com l'espanyol per usar el sistema judicial en contra de la dissidència política.

Nascut a Vilassar de Mar (Maresme). Doctor en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, d’on és professor associat de Dret Constitucional. És advocat, politòleg i escriptor. Com a escriptor combina l’assaig jurídic i polític amb la novel·la negra. El seus darrers llibres són “Breu Enciclopèdia del Crim” i “Lawfare. L’estratègia de repressió contra l’independentisme català”, que està publicat en català, castellà i anglès.

En l'àmbit de la política institucional, del Clot també és alcalde de Vilassar de Mar, el seu poble natal, i president del Consell Comarcal del Maresme.

Aula de Cultura

Plaça de l'U d'octubre, núm. 2 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: sjv.pij@vilatorta.cat
Lloc web: www.vilatorta.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.09.2022 | 20:32

Imatges