Setmana de la Ciència a Sant Julià de Vilatorta

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 11:20

El proper dissabte 19 de novembre es durà a terme al Pavelló Municipal una nova edició de la Setmana de la Ciència.

Activitat organitzada des de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta juntament amb el programa Viu el Parc de la Diputació de Barcelona. Les activitats i els tallers començaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 9 del vespre. 

Al llarg del dia es faran diferents tallers i activitats totalment gratuïtes i pensades per un públic general i familiar. 

A continuació es detallen les activitats i tallers que es duran a terme:

La Capsa dels Sentits - 10:30h.

Una activitat a l'entorn natural de realització lliure per reflexionar sobre la nostra relació amb els espais naturals. Un espai per redescobrir la natura, convidant a sortir a explorar l'entorn i trobar allò que se'ns demana per dur a terme l'activitat. Propostes per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva. Jocs on descobrir tresors naturals a partir d'unes instruccions senzilles. Activitats plantejades per donar llibertat de moviment al nen/a i deixar que explori, sempre respectant la natura.

En aquesta activitat hi ha places limitades i per tant, cal inscriure's prèviament a través del següent formulari 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Familiar/infantil
 

Taller de mòbils amb fulles decorades - 17h

Decorarem les nostres fulles amb dibuixos i patrons geomètrics. Fabricarem un mòbil per decorar la nostra llar i portar un trosset de natura a casa. Es pot fer tant amb fulles verdes com seques. S’adapta a totes les temporades.

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Conferència - Taller: Naturalesa i Creativitat per Sònia Morales - 19h

Conferència teòric-pràctica de 1.30 h de durada. Part teòrica de 30 minuts de durada on definim com és el nostre vincle amb la naturalesa i els beneficis de dur a terme activitats a l'aire lliure. Part pràctica de 45 minuts on amb el suport de fotografies es proposa fer un itinerari creatiu. L'última part del taller es convida als participants a reflexionar i compartir l'experiència amb el grup.

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Planetari - 20:30h

Entra al planetari i descobreix els misteris d'una nit plena d'estels amb el planetari viatger! L'activitat consistirà en una observació astronòmica amb telescopi del cel nocturn i en especial dels planetes gegants Júpiter i Saturn. Veurem el cel de novembre.

Enllaç al formulari d’inscripció: https://forms.gle/6fbXhCYzMgNUQR5H6

Per a més informació: 

Organitzadors: Viu el parc

Telèfon: 635 016 790 (feiners, de 9.30 h a 18 h)

A/e: viuelparc@diba.cat 

 

 

Darrera actualització: 10.11.2022 | 13:36