Taller d'autodefensa feminista

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 11:00

Dins del marc del 25 N: Dia Internacional contra les violències masclistes, s'organitza un taller d'autodefensa feminista la tarda del diumenge 27 de novembre. El taller es farà a la Sala de Conferències del Pavelló a 2/4 de 6 de la tarda a càrrec de Clarissa Fontana. 

El taller està enfocat per a dones adultes, joves, adolescents i pre-adolescents i té per objectiu facilitar l'apoderament de les dones trencant estereotips sobre la nostra debilitat i vulnerabilitat. 

Així doncs, es tracta d'una autodefensa intel·ligent, implicant el desenvolupament de formes estratègiques d'utilitzar el nostre cos i percebre l'espai, així com mantenir la calma per poder prendre decisions. La intenció és adquirir eines per respondre a agressions físiques, verbals i/o psíquiques presents o possibles a la nostra quotidianitat.

La idea del taller és que les persones participants aprenguin a defensar-se des del potencial de cada una. Per aquest motiu, a més d'aprendre tècniques marcials de comunicació i control de l'adrenalina, també es treballarà creant simulacres d'agressions físiques i verbals.  

Animem a totes les noies i dones de la població a participar-hi!

Darrera actualització: 10.11.2022 | 08:48