Actes en motiu de la Diada de l'Onze de setembre a Sant Julià de Vilatorta

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 11:15

El primer acte serà la conferència institucional, a càrrec de la sociòloga Marta Rovira Martínez, avui dijous 9 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Aula de Cultura amb el títol: "Reptes lingüístics de Catalunya al segle XXI". La programació continua amb la Marxa dels Vigatans el 10 de setembre i la trobada al Castell de Bellpuig el dia 11 de setembre. 

Com que l’aforament serà limitat a un 70% us preguem que feu la vostra reserva a l’Infovilatorta app. La conferència serà retransmesa en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament i podreu fer preguntes a través del xat.

El 10 de setembre i sota el lema "La lluita continua" Vic celebrarà, la Marxa dels Vigatans. Degut a la situació sanitària actual, provocada per la covid-19, per assistir de públic a la Marxa dels Vigatans d’enguany, s’ha de reservar entrada.

Dies abans, en el context dels actes de la Marxa, el dia 6, es farà un homenatge a Mercè Generó, gerent d'Osonament, per la seva tasca al capdavant de l'entitat, a favor de la cultura, la llengua, el país i la cohesió social. Generó fa gairebé 40 anys que treballa per un model d'atenció integral de salut mental i addiccions a la comarca d'Osona.

El dissabte dia 11, a les 9 del matí, al Castell de Bellpuig es farà la hissada de l’Estelada i l'Ofrena Floral de les institucions i entitats. Seguidament la lectura del Manifest i el Cant dels Segadors i Som Vilatortins. 

Sota el lema “Lluitem i guanyem la independència”, la mobilització d’aquest 11 de Setembre serà centralitzada, a la ciutat de Barcelona. Es tractarà d’una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins al Parlament de Catalunya. 

Com cada any, la manifestació començarà a les 17.14 h, però et recomanem anar a l’espai de concentració (marcat amb color blau) al voltant de les 16.30 h.

Moltes assemblees de base estan organitzant autocars per aquest 11 de setembre. Consulta la teva i ves a Barcelona!

Pots veure el mapa del recorregut clicant aquí

Més informació a assemblea.cat

Darrera actualització: 09.09.2021 | 14:35