Anunci oficial: ban davant els problemes d'abastament d'aigua de Vilalleons

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 10:00

A conseqüència de l’actual escenari de sequera pluviomètrica severa, el dipòsit de La Sala que s’abasteix a partir del pou de Vilalleons ha quedat sense aigua, havent-se d’omplir mitjançant el transport de cisternes per tal d’evitar la interrupció del servei. En conseqüència cal aplicar mesures de gestió i limitació de consum d’aigua potable de la xarxa municipal i per això l'Ajuntament ha publicat un ban que podeu consultar en el document adjunt.

Demanem així mateix que aquells que tinguin pous a la zona de Vilalleons disminueixin tant com puguin l'extracció d'aigua dels pous, per tractar de recuperar el nivell de l'aqüífer.

Aquest problema s'afegeix al que tenim fa dies: la deu de les Set Fonts de Sant Julià va deixar de rajar, per la qual cosa no podem omplir tampoc el dipòsit del Castell. Reiterem la necessitat que tothom faci un ús responsable de l'aigua.

No hi ha record al municipi que les Set Fonts o aquest pou s'haguessin assecat mai. És absolutament anormal, esperem que la població en sigui conscient. Siguem responsables, si us plau, davant aquesta situació greu.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 14:33