Atenció voluntaris reserveu-vos el 19 d'octubre per la Diada del Voluntariat

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 09:00

Per tal de confirmar la vostra assistència truqueu o adreceu-vos a l'Ajuntament per fer-nos saber la vostra talla de samarreta.

Per si no us ha arribat la carta la podeu llegir aquí.

Benvolgut/da,
L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol agrair la teva implicació desinteressada en diferents actes que se celebren al municipi, per aquest motiu ens plau convidar-te a la Diada del Voluntariat, que se celebrarà el proper dissabte 19 d’octubre. Aquest acte consistirà en una caminada d’una hora i mitja pels voltants del municipi  i seguidament, es farà un esmorzar popular on hi esteu convidats.
Ens trobarem el mateix dissabte a 2/4 de 9 del matí a la plaça de l’Ajuntament per iniciar la ruta i ens dirigirem a Sant Llorenç del Munt per gaudir d’un esmorzar.
La vostra  participació deixa palès que l’esforç i la cohesió dóna molt bons resultats, enforteix el teixit social i ens permet compartir moments inoblidables. És per això que des de l’Ajuntament volem animar-vos a seguir col·laborant perquè, any rere any, la vostra ajuda esdevingui un referent en la participació activa del poble i als esdeveniments organitzats des de l’Ajuntament.
Com a novetat d’enguany, l’ajuntament està valorant la possibilitat de fer samarretes per a tots els voluntaris col·laboradors, per aquest motiu agrairíem que cada voluntari confirmi la seva participació a la diada amb una trucada a l’ajuntament on especifiqui la  talla que necessita ( S, M, L, XL o XXL )
Agraint la vostra tasca i esperant comptar amb la vostra presència en la diada del voluntariat, aprofito l’avinentesa per a saludar-vos ben cordialment. 
Sant Julià de Vilatorta, 17  de setembre de 2019

Darrera actualització: 04.10.2019 | 12:09