Curses Ciclistes de la copa Catalana

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 12:45

El passat dissabte 5 de juny el Club Ciclista Calma va organitzar la diada ciclista al polígon de la Quintana.

 

 

Dissabte passat dia 5 de juny el Club Ciclista Calma va organitzar una diada ciclista matí i tarda al polígon de la Quintana. A les 9:00 es va donar la sortida de la Copa Catalana Junior, amb un recorregut de 103 km, fent una volta a Mansa i passada per línia de meta per tornar a enfilar Mansa i a continuació cap a Collsesplanes, Coll de Revell, Viladrau, Gomara, Romagats i entrada de nou a meta situada al polígon.

Amb una participació de 90 corredors la cursa va estar disputada, el traçat va provocar que es fessin diferents agrupacions de corredors i finalment Aixer Casado de l’equip TOT-NET de Terrassa va ser el guanyador. El corredor de Sant Julià Oriol Vilamala Soler va fer una bona cursa tenint en compte que fa poc temps que participa en aquestes competicions

Com a novetat en aquesta edició, es va disputar el premi de muntanya amb els ports puntuables de Mansa i Collsesplanes.

A partir de les 16:00 i en un circuït dintre del polígon es van disputar les curses de la Copa Catalunya Infantil. Es va començar per les categories de Prebenjami i Benjami, seguides d’Alevins, Principiants i Infantils amb un total de 124 participants.

Com en edicions anteriors cal destacar la participació dels germans Jiménez, l’Ilde primer classificat en la categoria Principiant i la Lluna segona en la categoria Alevi.

La cursa de la categoria Cadet finalment es va suspendre d’acord amb els directors dels equips ja que el circuït era moll per la pluja i van considerar que hi havia perill de caigudes.

 

 

Darrera actualització: 17.06.2021 | 11:42