El diumenge passat Sant Julià de Vilatorta va celebrar la 43a edició de l'Aplec Caramellaire

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 08:00

Les Caramelles del Roser van tornar a  sortir al carrer el diumenge 24 d'abril. Enguany anaven acompanyats amb colles d'arreu del país i de la Catalunya Nord. L'Aplec Caramellaire compta des del 2016, amb l'especial  col·laboració i implicació de la Federació de Cors de Clavé que facilita el contacte i les gestions amb les corals.

Un total de set corals i colles caramellaires van participar al 43è aplec Caramellaire de Sant Julià de Vilatorta. Després de la xocolatada per esmorzar van sortir de la plaça de l'Ajuntament pel tomb caramellaire. Les Caramelles del Roser van obrir el seguici amb els Goigs del Roser. Al carrer Sant Roc van homenatjar Santi Riera, davant de casa seva, amb la peça Festívola, inaugurada en aquesta edició. Al carrer Balmes les Caramelles Infantils van cantar Cada dia surt el sol. Les caramelles infantils de Sant Julià de Vilatorta complien 20 anys, des de la seva fundació el 2002, quan es va crear l'escola de música municipal, però tot i que la Diada de Pasqua canten amb les Caramelles del Roser és la primera vegada que cantaven a l'Aplec Caramellaire.

La resta de colles participants van ser:  la Coral Camprodon, la coral infantil Mestre Güell de Tàrrega, la coral Cants i Rialles de Sant Julià, la Societat Coral Joventut Tianenca de Tiana i una coral de Pontellà, a la Catalunya Nord, À Tous... Choeur.

Després del tomb caramellaire les colles van interpretar el seu repertori a la plaça Major, finalitzant l'actuació amb les Caramelles del Roser, la coral infantil i la Coral Cants i Rialles, totes de Sant Julià de Vilatorta. La jornada es va cloure, com és habitual, amb un dinar de germanor al pavelló esportiu municipal i el comiat cantant L'hora del adeus.

Podeu veure el vídeo del Canal Taronja aquí

 

 

Darrera actualització: 27.04.2022 | 08:53