Es prepara la sisena edició del Camp Tortí

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 08:00

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Punt Jove Tortí, organitzen per sisè any consecutiu, aquest projecte adreçat a joves de 12 a 17 anys.

El Camp Tortí es caracteritza per a ser una oferta lúdica que combina la vessant d’educació i servei dedicada al treball de grup i social-comunitari, amb activitats recreatives i de descoberta de l’entorn.

S’espera que malgrat la pandèmia es pugui dur a terme prenent totes les mesures i seguint les normatives que es fixin en cada moment per tal d’oferir un espai de protecció i prevenció a les persones joves. Des del Servei municipal de joventut i amb la coordinació de les regidories d’urbanisme, educació i serveis socials, s’està organitzant aquesta sisena edició que es farà del dilluns 28 de juny al divendres 9 de juliol.

Es preveu que el període d’inscripcions sigui de l’1 al 31 de maig. Com cada any, les places s’acceptaran per ordre d’inscripció. Es recomana que les persones interessades facin la inscripció de seguida per no quedar-se sense lloc.

Properament es publicarà més informació sobre el preu de les inscripcions i alguns detalls sobre les activitats proposades per aquest any. Enguany el projecte dependrà de l’evolució de la pandèmia i de les diferents conseqüències que s’esdevinguin. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a sjv.pij@vilatorta.cat

Darrera actualització: 01.04.2021 | 10:38