Inici de les obres d'ENDESA per millorar la xarxa elèctrica de distribució de mitja tensió

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 11:12

S'han iniciat les obres per millorar la xarxa elèctrica de distribució de mitja tensió al carrer de les Guilleries, carrer de l’Altarriba, carrer del Pare Manyanet, avinguda de Puig i Cunyer, carrer de la Rambleta, carrer de Calldetenes,  avinguda de Vic i carrer de la Font del Cargol. Aquesta actuació ha estat llargament reivindicada per l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per disminuir els talls de subministrament que pateix el nostre municipi. 

Aquest projecte té per finalitat millorar les característiques de la xarxa elèctrica de distribució de mitja tensió del poble unificant dues estacions transformadores. Les obres les porta a terme ENDESA, per tant no es tracta d'una obra de l'Ajuntament, tot i que s'ha tramitat i concedit la llicència d'obres corresponent.

Les obres es desenvoluparan per la calçada totalment i el recorregut será per diversos carrers.

 Les obres es porten a terme després de que l'Ajuntament presentés queixes sobre el servei elèctric al municipi, canalitzades a través de la Delegació del Govern a la Catalunya Central. A finals d'octubre passat hi hagué una reunió dels Ajuntaments de Sant Julià de Vilatorta i de Folgueroles amb el responsable d'ENDESA Distribución a la Catalunya Central, Sr. Josep Escolies. Ara s'està executant una de les dues inversions que es van proposar a la xarxa de Sant Julià per millorar el temps d'incidència en cas d'averia.

Com bé sap la població, s'han observat microtalls freqüents i talls de llum que han deixat els abonats sense servei un temps considerable.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 15:03