Ja et pots inscriure a la vuitena edició del Camp Tortí

Dimecres, 3 de maig de 2023 a les 20:00

Si tens entre 12 i 17 anys i no saps què fer aquest estiu, això t’interessa! Ja et pots inscriure al Camp Tortí i gaudeix de dues setmanes plenes d’activitats, sortides, treball i amistats! La inscripció de la resta de municipis a partir del dia 8 de maig del 2023.

El Camp Tortí es tracta d’un projecte d’estiu per a joves el qual combina la vessant educativa i de servei dedicat a la comunitat, juntament amb activitats recreatives i de descoberta de l’entorn.

Aquest any l’Ajuntament ha externalitat el servei amb l’empresa la Rutlla on treballarem conjuntament per tirar endavant aquesta nova edició del camp Tortí.

Enguany es prepara la 8a edició, la qual arriba carregada d’activitats: sortida al waterworld, excursions, acampada, i molt més! Tampoc hi poden faltar les activitats comunitàries que caracteritzen el projecte: treballs de brigada, activitats amb el casal municipal d’infants i tallers amb el Casal d’Avis.

Si estàs interessat o interessada, guarda’t les dates del 3 al 14 de juliol i estigues alerta per fer les inscripcions, obertes a partir del 2 de maig per la gent de Sant Julià de Vilatorta. La de restes de municipis a partir del dia 8 de maig del 2023.

Per tal de fer les inscripcions, s’haurà de fer de forma telemàtica enviant el formulari (que es penjarà a la web vilatorta.cat) al correu sjv.pij@vilatorta.cat adjuntant la següent documentació:

Formulari d’inscripció

DNI

Carnet de vacunes

Targeta sanitària

En cas de no poder fer el tràmit telemàticament, es podrà fer presencialment al Punt Jove dilluns i dimecres de 5 a 8 de la tarda.

La reserva de places es farà per ordre d’arribada i la primera setmana serà reservada per a totes aquelles persones joves empadronades a Sant Julià de Vilatorta.  Es recomana doncs, no esperar a l’últim moment per fer la inscripció per tal d’assegurar la plaça. A mesura que anem rebent les inscripcions es contestarà conforme s’ha rebut tota la documentació correctament. Es demana paciència, ja que tothom serà contestat/da tant si ha entrat com si no!

Un cop acabat el període d’inscripcions es cobrarà, a través del compte corrent donat a la inscripció, la paga i senyal de 25€ a totes aquelles persones que han entrat al Camp Tortí. Aquesta paga i senyal no serà retornada en cas de no assistir al projecte, per aquest motiu, es demana compromís.

Més endavant s’informarà de la reunió de famílies que es farà abans de començar el projecte per explicar detalladament el funcionament del Camp Tortí, les activitats i totes aquelles qüestions a tenir en compte.

Darrera actualització: 11.05.2023 | 14:06