Les piscines municipals ja estan obertes!

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 00:00

A partir d'avui dimecres 1 de juliol les piscines municipals ja estan obertes amb totes les mesures antocontagi necessàries per fer-ho. Tot i la intenció, no ha estat possible obrir-les abans per la feina d'adaptar la gestió del servei i les instal·lacions a les obligacions legals per la pandèmia de la covid-19. L'entrada a les instal·lacions de la piscina només es pot fer amb abonament de temporada i per mitjà d'una targeta sense contacte ("contactless"). Es farà a través d'un torn d'accés que permetrà controlar en tot moment l'aforament i les persones presents dins del recinte en cada franja horària. Els abonaments, que mantindran els mateixos preus de l’any passat, es poden fer des del dia 22 de juny a les instal·lacions de les piscines municipals. Podeu consultar els preus en el cartell adjunt.

En cas que les restriccions es suavitzen o canviïn, es valorarà la possibilitat de poder adquirir entrades diàries.

Per accedir a la piscina, caldrà demanar cita prèvia. Per fer les reserves, cal enviar un whatsapp o trucar al telèfon 661.03.16.36 (Xoan). També podeu fer la sol·licitud de reserva enviant un correu electrònic a infosantjuliapiscines@gmail.com

L'accés serà  en franges de dues hores: de 10 a 12, de 12 a 14, de 14 a 16, de 16 a 18 i de 18 a 20 hores. Podreu fer la reserva pel dia següent, i si l’aforament del mateix dia permet accedir a la piscina també us podreu apuntar l’últim quart de cada franja per les següents 2 hores.

Com marca la normativa, a cada canvi de torn es farà la desinfecció corresponent de les dutxes i escales i la sortida i l’entrada estarà regulada de la següent manera:

  • L’accés d’entrada es farà des de la porta de les escales, guardant la distància necessària i no es podrà entrar fins que hagi sortit el torn anterior, que tindrà la sortida per la rampa del costat.
  • Durant l’últim quart de torn una sirena advertirà la gent que tenen 10 minuts per sortir de l’aigua i posteriorment del recinte de la piscina. També servirà per poder-se apuntar per la següent franja horària, si no està plena.
  • Els vestidors estaran tancats, això voldrà dir que la gent haurà de venir canviada de casa i els lavabos estaran oberts només demanant la clau al bar, per poder fer un bon control.

En un inici, els abonaments es feien a les oficines de l'Ajuntament, però a partir del dia 1 de juliol i amb l'obertura de les piscines, els abonaments passen a fer-se a les mateixes instal·lacions de les piscines municipals. 

Tot plegat és un enrenou per tothom. Esperem fer-ho el millor possible i demanem comprensió amb la gestió, ja que la situació actual no és gens agradable per ningú i menys per l’Ajuntament, que el que vol és donar el millor servei amb la màxima facilitat.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 14:44