Sant Julià de Vilatorta participa a la Setmana de l'Artesania de Catalunya

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 00:00

Enguany Sant Julià de Vilatorta participa a la Setmana d’Artesania de Catalunya, que en aquesta VIII edició es durà a terme entre els dies 7 i 13 d’octubre sota el lema Artesania Divina. Entre les principals activitats previstes destaca una exposició de ceràmica de Pep Madrenas, un taller infantil de fang i les visites guiades de l'Aeròdrom i de les cases d'estiueig.

 La Setmana d’Artesania de Catalunya és una actuació impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb l’objectiu de reivindicar l’artesania com element transversal en la nostra societat pel seu gran valor cultural, social, patrimonial i econòmic, que uneix coneixement (de la tècnica i de la matèria), art (creativitat i innovació), identitat (tradició i contemporaneïtat) i caràcter internacional (local i universal). I  també el seu valor social, com a fet identitari i com a vehicle d’expressió singular i únic que ens fa arribar arreu del món.

Com en anteriors edicions,  la Setmana d’Artesania de Catalunya compta amb la complicitat de tot el sector amb l’organització d’activitats arreu del territori, orientats a fer partícip la societat  de la diversitat i qualitat de la nostra artesania. L’any 2018, es van organitzar un total de 100 accions per a professionals i públic en general arreu del territori. D’aquestes, el 20% estaven dirigides a públic familiar. En aquesta propera edició, han augmentat significativament el nombre d’accions i la seva realització arreu de Catalunya.

Darrera actualització: 03.10.2019 | 09:00