S'obren inscripcions del Casal d'Estiu 2022

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 12:00

El casal d’estiu ja comença a escalfar motors! Del 27 de juny al 29 de juliol i del 22 d’agost al 2 de setembre prepareu-vos per gaudir amb amics i amigues d’un bon estiu amb excursions, activitats, manualitats, piscina i molt més! A partir del 16 de maig i fins el 31 de maig es podran fer les inscripcions telemàticament enviant tota la documentació a sjv.pij@vilatorta.cat

 

El casal d’estiu municipal és una bona oportunitat pels infants per compartir el seu temps lliure durant l’estiu amb altres nens i nenes. Aquest es tracta d’un projecte d’estiu per infants de 3 a 12 anys que té com a objectius: potenciar el gaudir, promoure hàbits alimentaris saludables, promoure una actitud de respecte cap al medi ambient i l’entorn, i fomentar el companyerisme i la cooperació. Enguany el projecte del casal d’estiu l’entomaran en Nil Comas com a director i la Flor Suàrez com a coordinadora, la qual ja porta 4 anys com a monitora del casal.

El Casal es durà a terme a l’escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta i el seu horari d’activitat serà de 9 a 13. Per altra banda, també s’ofereix servei de Bon dia (de 8h a 9h) i de menjador (de 13h a 15h) amb un petit cost addicional.

 

INSCRIPCIONS:

El període d’inscripcions serà del 16 al 31 de maig (ambdós inclosos) i serà totalment telemàtic. Així doncs, s’haurà d’enviar el formular d’inscripció (adjunt en aquesta notícia) juntament amb tota la documentació requerida al correu sjv.pij@vilatorta.cat. La documentació a aportar és:

  • Fotocòpia del DNI
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Fotocòpia llibre de vacunes
  • Carnet de família nombrosa (en cas de ser-ho)
  • Carnet de família monoparental (en cas de ser-ho)
  • Carnet de la piscina (en cas de tenir-lo)

Aquest correu també serà el canal de comunicació entre famílies i ajuntament per tot el procés d’inscripcions i de pagaments. Per altra banda, en cas de no poder fer el tràmit telemàticament, es podrà fer a l’Ajuntament o al Punt Jove Tortí trucant amb anterioritat al 938122179 (ext. 119).

Per altra banda, en cas d’enviar la inscripció signada a mà, s’haurà de portar l’original el primer dia del casal. En cas que la firma sigui electrònica no farà falta portar l’original.

És important a l’hora de fer les inscripcions marcar totes les setmanes que es té intenció d’assistir al casal, ja que la reserva de places va per ordre d’inscripció. Així doncs, no es garanteix la possibilitat de fer canvis de setmanes un cop finalitzat el procés d’inscripció.

 

DATES:

El casal municipal es durà a terme durant 7 setmanes:

1a setmana: del 27 de juny a l’1 de juliol

2a setmana: del 4 al 8 de juliol

3a setmana: del 10 al 15 de juliol

4a setmana: del 18 al 22 de juliol

5a setmana: del 25 al 29 de juliol

6a setmana: del 22 al 26 d’agost

7a setmana: del 29 d’agost al 2 de setembre

 

PREUS:

Un cop finalitzat el procés d’inscripcions, es cobrarà un import de 10€ per setmana inscrita com a paga i senyal per tal de reservar la plaça. Aquesta serà restada un cop es faci els cobraments del casal.

En referència als preus del casal, aquests varien en funció del nombre de setmanes inscrites. (els podeu veure al document adjunt). Es podrà gaudir del descompte en cas de ser família nombrosa, monoparental o amb la inscripció del segon germà/na.

A banda dels preus per setmana, també hi ha el cost dels serveis addicionals: Bon dia i Dinar. El qual té un cost de 2,5€ per dia i infant. Així com també el cost de la piscina, en cas de no tenir l’abonament, el qual és de 2,10€ per dia de piscina i infant.

 

 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 12:32