Joan Carles Rodríguez Casadevall (AVV-AM)

Alcaldia

Joan Carles Rodríguez va néixer el 1978 i ha viscut sempre a Sant Julià de Vilatorta. Cursà la llicenciatura de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona entre els anys 1998 i 2005. Entre els anys 2008 i 2012 cursà l'especialitat en Salut mental a la Fundació Althaia, a Manresa. Actualment excerceix de psiquiatre a Vic i a Manresa. Està casat i té tres fills.

Ha col•laborat amb vàries entitats del poble, algunes desaparegudes, com l’Associació de Pessebristes i el Patronat de Cultura, i d'altres com les Caramelles del Roser, Vilatorta Teatre, la revista Vilatorta i l’Arxiu Històric de Sant Julià, entre altres. Ha estat impulsor de diferents iniciatives del nostre poble, com la trobada poètica Ardat de l’any 2005 al castell de Bellpuig, la celebració de la Diada de l’11 de setembre i la plataforma Sant Julià Decideix que organitzà la consulta sobiranista a Sant Julià el 13 de desembre de 2009.

Ha rebut alguns premis: el premi Baldiri Reixac l’any 1991 com a coautor del treball Resseguint les pedres de Sant Julià de Vilatorta, realitzat quan estudiava a l’Escola Pública Bellpuig i tutoritzat per Josep Romeu; i el premi Innova de Diputació de Barcelona l'any 1998 pel CD-ROM Vilatorta pam a pam, considerada aquell any com a la millor aplicació de noves tecnologies en comunicació local de la demarcació de Barcelona.

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des de l'any 2003, en les eleccions municipals de l’any 2007 fou integrant de la candidatura d’aquesta formació i entrà com a regidor a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, juntament amb Josep Company i Judit Serra. En les eleccions de l’any 2011 encapçalà la candidatura Acord per Vilatorta i Vilalleons-Acord municipal (AVV-AM), que aconseguí majoria absoluta. El dia 11 de juny de 2011 fou investit alcalde de Sant Julià de Vilatorta, càrrec que revalidà en les eleccions del 24 de maig de 2015.

Contacta amb l'Alcalde enviant un correu a sjv.alcaldia@vilatorta.cat o omplint el següent formulari.

twitter: @joancrodriguez

facebook: https://www.facebook.com/joancarles.rodriguezcasadevall

instagram: @joancarlesr

Darrera actualització: 23.04.2019 | 11:05