Fira del Tupí

12A FIRA DEL TUPÍ

Aquest any la Fira del Tupí se celebrarà en un sol dia, el dissabte 23 de maig i serà una festa d’experiències amb fang, un taller obert per conèixer les tècniques, disseny i art de la mà de ceramistes i terrissers emergents i professionals per crear peces fetes amb les pròpies mans, creativitat i enginy. 
Perquè tots portem un artista dins. En aquesta edició ens centrarem en la part educativa, creativa i lúdica de la ceràmica, sense deixar de banda la part comercial i de venda per promocionar els artistes consolidats i emergents i la gastronomia. Estarà situada al recent remodelat parc de les Set Fonts, on tothom podrà gaudir de la festa de la ceràmica. Ceràmica oberta, per a totes les edats, gustos i estils.
Ceramistes emergents, artesans professionals i marques independents seran presents a la Fira del Tupí en un mercat d’artistes emergents: "Mercat de l'escorxador" i el mercat de la ceràmica on mostraran i vendran productes funcionals i de disseny fets de forma artesanal i amb produccions locals a petita escala. 

Ja estan obertes les inscripcions. El termini d'inscripció acaba el 17 d'abril de 2020. Podeu consultar les bases de participació i descarregar-vos el formulari d'inscripció ens els documents adjunts. Animeu-vos a participar per gaudir tots junts d'aquesta gran festa de la ceràmica!

Darrera actualització: 17.02.2020 | 08:35