Sant Julià i els esports

Els amants de la natura i l’esport podreu gaudir el tercer diumenge de maig de la Caminada Popular de les Guilleries- Savassona, amb sortida i arribada al Parc de les Set Fonts, i amb més de 800 participants, que el 2013 ha arribat a la trentena edició.

Si esteu interessats en estatges esportius, convencions, esport escolar i extra-escolar o simplement practicar esport amb els amics, a Sant Julià hi trobareu una zona esportiva molt ben equipada.

El pavelló esportiu municipal de Sant Julià és una obra moderna. Compta amb unes immillorables instal•lacions per a la pràctica esportiva i per al lleure de grans i petits. Els equipaments que ofereix són: una pista poliesportiva, un gimnàs, sales de reunions i conferències, vestidors i serveis de bar i restaurant, entre d’altres.

El pavelló compta amb un aparcament exclusiu, així com també amb un entorn equipat amb un banc d’exercicis per a gent gran, taules de ping-pong i pistes de petanca. Totes les instal•lacions han estat dissenyades per facilitar-hi l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

L’últim cap de setmana d’agost s’hi celebra cada any un torneig internacional de bàsquet, que el 2013 ha arribat a la 29 edició.

Al costat del pavelló hi trobem el camp de futbol municipal. Es tracta d’un camp de gespa artificial de darrera generació.

Darrera actualització: 06.02.2014 | 09:25