Hostal Ca la Manyana

HCC-003146. Conserva tot el caliu i l’encant de les antigues fondes de pobles catalans. Confort, tranquil•litat i familiaritat són les sensacions que hom respira només travessar el llindar de la porta i que fan que de seguida els hostes se sentin “com a casa”.  A partir del dimarts 19 d’abril del 2022, el Restaurant de la Fonda Ca la Manyana romandrà temporalment tancat. No obstant això, el servei d’hostal i la pensió alimentícia restarà obert amb normalitat.

Els equipaments i les instal•lacions ofereixen tota classe de comoditats i serveis. La cura pels detalls, l’ambient càlid i el tracte familiar configuren un estil d’entendre i practicar l’hostaleria molt de casa nostra.
Ca la Manyana és el nom d’una antiga casa de Sant Julià de Vilatorta, documentada des del 1500. Sembla que aquest curiós nom prové de “cal manyà”, el motiu en què hom coneixia la casa del manyà del poble i que passà a ser Ca la Manyana quan la mestressa de la casa començà a servir àpats als vilatans que s’hi aturaven.
Ca la Manyana és avui una construcció senyorial de dues plantes, amb les façanes decorades amb esplèndids esgrafiats modernistes. Des de 1905 la família Menció regenta aquest hostal, un dels més coneguts i apreciats de la comarca d’Osona.

Avinguda de Nostra Senyora de Montserrat, 38 - 08504 Sant Julià de Vilatorta - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Mariona Isern
Telèfon: 93 812 24 94
Fax: 93 888 70 04
Adreça electrònica: info@calamanyana.com
Lloc web: www.calamanyana.com/
Horari:  
Dimarts a diumenge de 13h a 15:30h
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 26.04.2022 | 11:21