Salut, Consum i TIC

Noves Tecnologies

Recordeu que ja podeu contractar fibra òptica

L'empresa Vilatorta Fibra és la comercialitzadora d'Internet d'alta velocitat que arriba al nostre poble amb el desplegament de la fibra òptica que ha fet l'empresa APFutura. L'arribada d'aquesta nova prestació és un salt qualitatiu en termes tecnològics i de connectivitat. A partir d’ara el poble pot gaudir de més i millors eines en l'àmbit digital.

Vilatorta Fibra és una empresa privada que presta serveis d'accés a Internet i telefonia a través de fibra òptica. Per poder contractar el servei cal posar-se en contacte amb l'empresa Vilatorta Fibra, al telèfon: 93 198 83 00 o el correu electrònic: hola@vilatortafibra.net.Recordeu que aquesta empresa no és municipal, ni està participada per l’Ajuntament. De moment el servei no arriba a totes les cases, tot i que segons l’empresa el desplegament continua. En tot cas, si heu demanat el servei i no us arriba al domicili, podeu entrar una instància a l’Ajuntament comunicant la vostra adreça, així el consistori podrà conèixer la penetració d’aquest nou servei.

Per altra banda, segons sembla en les properes setmanes es preveu que arribi una nova companyia que prestarà el servei de fibra òptica , l'empresa Goufone també comercialitzarà fibra òptica a Sant Julià.

Notícies

  • 25 de novembre de 2021 S'amplia l'ús del certificat covid a Catalunya certificat covid

    El certificat covid, a partir d'aquesta mitjanit serà obligatori per accedir a l'interior de bars, restaurants, gimnasos i residències, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi avalat la proposta del govern, per tant aquest establiments estaran obligats a sol·licitar-lo a tots els seus clients. Preguem que la ciutadania sigui comprensiva amb aquesta mesura i que la faciliti el màxim possible.

  • 19 de novembre de 2021 Balanç de la campanya de donació de sang a Sant Julià de Vilatorta Balanç de la campanya de donació de sang a Sant Julià de Vilatorta

    El dilluns passat, 15 de novembre, la unitat del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar a l'Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta i va recollir les donacions de sang de 49 vilatortines i vilatortins, entre els quals hi havia 2  nous donants i 4 oferiments, en la campanya de donació de sang, amb l'objectiu d'ajudar a garantir l'assistència sanitària en els hospitals. En total 135 pacients es podran beneficiar.

  • 4 de novembre de 2021 Evolució de l’epidèmia de covid-19 a Sant Julià de Vilatorta Evolució de l’epidèmia de covid-19 a Sant Julià de Vilatorta

    Com hem anat fent periòdicament, us informem de l’evolució de l’epidèmia de covid-19 segons les dades de persones ateses al consultori de Sant Julià de Vilatorta.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 14:59