Habitatge, Comerç i Promoció Econòmica

Notícies

  • 25 de novembre de 2021 L'Ajuntament aprova un recàrrec del 50% de l'IBI pels habitatges buits IBI pels habitatges buits

    L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta considera necessari fer un pas decidit per penalitzar els habitatges buits al nostre poble. Conscient de la problemàtica de la manca de lloguer i de la dificultat de la gent del nostre poble, com la gent jove, per trobar habitatge, considera necessari augmentar un 50% l'Impost de Bens Immobles (IBI) dels habitatges desocupats del municipi.

  • 14 de novembre de 2021 Sol·licitud de subvencions per a entitats municipals sense ànim de lucre subvencions entitats

    Es publica la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per entitats sense ànim de lucre. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 30 de novembre de 2021. Trobareu l'anunci de la convocatòria, les bases i la sol·licitud en els documents adjunts.

  • 23 de setembre de 2021 Trobada de veïns i veïnes de Pleuna Zona nord del barri de la Pleuna

    El proper dimarts 28 de setembre es durà a terme una trobada de veïns i veïnes de la zona nord del barri de la Pleuna. Aquestes reunions del govern municipal amb el veïnat són obertes a tothom, ja que s'hi tracten temes que afecten al barri però també d'altres que afecten a tot el municipi.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 13:12