Joventut i Igualtat

Notícies

  • 12 de juliol de 2021 Jornada de cloenda de l'Esplai Serrallonga Jornada de cloenda de l'Esplai Serrallonga

    El dissabte 10 de juny a la tarda es va celebrar la jornada de cloenda de l'Esplai Serrallonga. Els membres de l'Esplai Serrallonga van rebre l'alcalde, al local de l'Escorxador, on li van poder explicar algunes de les activitats que han desenvolupat durant del curs. L'alcalde va destacar la importància de tenir un esplai per tal d’enfortir el teixit social del nostre municipi.

  • 12 de juliol de 2021 Anunci dels resultats finals del procés selectiu de tècnic/a auxiliar de joventut de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta Anunci dels resultats finals del procés selectiu de tècnic/a auxiliar de joventut

    D’acord amb la base 10 de les bases reguladores del procés selectiu per cobrir la plaça de tècnic/a auxiliar de joventut aprovades per acord de la Junta de govern local de data 13 d’abril de 2021, es fa pública la relació de les persones aprovades per ordre de puntuació final, fent constar que s’eleva a l’alcaldia la proposta de contractació a favor de l’aspirant que ha obtingut la puntuació final més alta.

  • 21 de juny de 2021 A partir del 28 de juny, torna el Casal d'Estiu Municipal Obertes les inscripcions telemàtiques pel Casal d'Estiu Municipal

    El termini d'inscripcions va finalitzar el passat dia 7 de juny. Aquests dies, els monitors estan validant totes les inscripcions rebudes i repassant la documentació aportada per les famílies. La setmana vinent, ells mateixos, enviaran un correu electrònic a tots els inscrits per confirmar les inscripcions i comunicar els cobraments que es faran pel banc. Adjunt hi trobareu la informació per a les famílies amb canalla inscrita.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 11:08