Joventut i Igualtat

Notícies

  • 30 de setembre de 2020 L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s'adhereix al Pla comarcal d’igualtat de gènere.

    Des de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, estem adherits al Pla comarcal d’igualtat de gènere. Entre les seves línies estratègiques, que compartim i fem nostres des del municipi, està  la de reforçar i ampliar l’acció contra les violències masclistes. Des de l’Ajuntament, ho fem amb diferents accions de sensibilització i prevenció que desenvolupem de manera directa o bé amb el suport i assessorament de l’Oficina tècnica d’igualtat de gènere i LGTBI, titularitat del Consell Comarcal d’Osona i de l’Ajuntament de Vic.

  • 15 de setembre de 2020 El Punt Jove Tortí ha tornat a obrir Punt Jove Tortí

    El dilluns passat 14 de setembre el Punt Jove Tortí ha tornat a obrir les seves portes els dilluns i dimecres de les 5 de la tarda a les 8 del vespre a l’edifici de Ca l’Anglada (1a planta).

  • 25 d'agost de 2020 Comença el càsting per participar a la nova campanya del Carnet Jove

    L'agència de publicitat Caldas Naya ha obert un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2021. El termini finalitza el 14 de setembre i hi poden participar titulars del Carnet Jove d’entre 12 i 31 anys. No es requereix cap habilitat ni característica especial, només actuar amb naturalitat i ganes de participar-hi.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 11:08