Seguretat, Protecció Civil i Hisenda

Notícies

  • 30 de juny de 2020 INFOVILATORTA app: ja disponible per Android i iOS Rep notificacions d'emergència i informació local important sobre l'epidèmia COVID-19

    L'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha publicat l'INFOVILATORTA APP a l'Apple Store i ja està disponible pels dos sistemes operatius majoritaris, Android i iOS. Ja podeu descarregar la nova aplicació mòbil i rebre notificacions d'emergència i informació local important.

  • 18 de juny de 2020 Sabeu què es pot fer a la fase 3?

    Des d'avui Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons hem entrat a la fase 3, com a tot Catalunya. La darrera etapa de la desescalada inclou una bateria de flexbilitzacions a les portes de trepitjar ja l'anomenada "nova normalitat". Us adjuntem uns MiniFaqs de Protecció Civil que us poden ser molt útils. A partir del dissabte 20 de juny ja es poden utilitzar els parcs infantils i l'skatepark.

  • 11 de juny de 2020 Sant Julià de Vilatorta també es va sumar al dol oficial en motiu de la pandèmia generada per la Covid-19 dol oficial

    El passat 27 de maig, el Consell de Ministres va decretar deu dies de dol oficial per les víctimes en motiu de la pandèmia generada per la Covid-19. El dol es va establir des de les 00 h del dimecres 27 de maig de 2020, i fins a les 00 h del dissabte 6 de juny de 2020. Durant aquest període les banderes de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta també han onejat a mitja asta en record de totes les víctimes de la pandèmia i en solidaritat amb les seves famílies i éssers estimats.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 09:00