Seguretat, Protecció Civil i Hisenda

Notícies

  • 22 d'octubre de 2021 Mesures vigents per la covid-19 Mesures vigents per la covid-19

    Atesa la millora de la situació epidemiològica i assistencial actual de Catalunya, el PROCICAT ha aprovat rebaixar les mesures dirigides a reduir els contagis de covid-19. Actualment es mantenen les restriccions només per a determinades activitats considerades de més risc, així com mesures generals de prevenció.

  • 21 d'octubre de 2021 Homenatge a Segundo López en el dia de les Esquadres a la Regió Policial Central En Dídac i la Bruna amb el diploma de felicitació a Segundo López

    Avui 21 d'octubre, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, acompanyada del director general de la Policia, Pere Ferrer, han presidit l’acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Central. S’ha fet un reconeixement especial, a títol pòstum, a Segundo López.

  • 20 d'octubre de 2021 Sessió informativa “Botellades nocturnes: un problema social” Sessió informativa “Botellades nocturnes: un problema social”

    El dimecres 20 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al Saló Catalunya, es va fer una sessió informativa per tot el veïnat, especialment el de Campsalarga i de la zona del cementiri, convocada per l’Ajuntament, que va comptar amb la presència del Sr. Joan Salamaña, cap de l'Àrea Bàsica de Policia d'Osona i de l'alcalde, Joan Carles Rodríguez. 

Darrera actualització: 26.08.2021 | 14:10