Serveis Socials, Gent Gran, Voluntariat i Cooperació

Servei local d'ocupació

Servei local d'ocupació

El Servei Local d’Ocupació és un servei públic gratuït que t’ofereix suport i assessorament per aconseguir un lloc de treball.

Per beneficiar-te dels serveis, només cal que t’informis al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Vic. A partir d’aquest moment et donaran dia i hora per fer una entrevista ocupacional i se t’assignarà un/a orientador/a laboral que et prestarà un suport especialitzat i una atenció individualitzada.

Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres de 8h a 15h. 
Edifici del Sucre: 
C. de l’Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5. 2a planta, tel. 93 883 31 00 
Oficina dispositiu SLO Sud – Pla de Barris: 
C. Virrei Avilés, 34, tel. 93 883 67 76

Per més informació podeu consultar l'enllaç adjunt.

Cooperació

Acabar amb la pobresa i les desigualtats és un objectiu que globalment cal aconseguir i a Mataró, des de fa més de 30 anys, estem compromesos amb la cooperació i la solidaritat, i som un referent de la cooperació municipal catalana.

Treballem activament per afavorir el desenvolupament humà i per defensar els drets humans, entenent que els municipis ja no són un espai aïllat sinó que la seva contribució té repercussió a escala global i viceversa.

Les accions que portem a terme estan emmarcades en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació (2018-2022). El Pla, que es va aprovar el gener de 2018, està basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, impulsada per les Nacions Unides.

Cartera de Serveis Socials de Sant Julià de Vilatorta

La Cartera de serveis socials determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i és l'instrument que assegura l'accésa les prestacions garantides de la població que les necessita.

El  document que us presentem i que podeu consultar en la documentació adjunta a la part inferior dreta d'aquesta pàgina, pretén informar sobre els serveis socials municipals i defineix les persones que poden rebrel's i els requisits per accedir-hi. Inclou una descripció general dels serveis que el municipi té dins el Consell Comarcal d'Osona i que us podem oferir. En aquest document que us presentem aquí es defineix cada tipus de prestació, així com la població a la que va dirigida i l'establiment o equip professional que l'ha de gestionar.

Si voleu conèixer una descripció general dels 29 serveis socials que ofereix el Consell Comarcal d'Osona cliqueu aquí

Notícies

 • 20 de setembre de 2021 Comencen les inscripcions de l'Esplai Serrallonga Esplai Serrallonga

  A partir del 19 de setembre fins l'1 d'octubre ja es poden inscriure tots els infants i joves que vulguin participar a l'Esplai Serrallonga. La inscripció es farà a través d'un formulari que es tancarà el divendres 1 d'octubre i l'activitat amb infants i joves començarà el dissabte 2 d'octubre. 

 • 17 de setembre de 2021 Canvi d'espai de la Diada de la Vellesa Previsió meteorològica

  A causa de la previsió meteorològica de dissabte, la Diada de la Vellesa es trasllada al Saló Catalunya. 

   

 • 16 de setembre de 2021 Diada de la Vellesa Logo Havanerus

  El dissabte 18 de setembre se celebrarà l'Homenatge a la Vellesa. Finalment serà al Saló Catalunya per risc de pluja, i no a la plaça Major com s'havia anunciat.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 15:00