Sostenibilitat i desenvolupament rural

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Notícies

  • 24 de febrer de 2021 Declaració d'episodi ambiental per alta contaminació de l’aire Declaració d'episodi ambiental per alta contaminació de l’aire

    Atenent els nivells de partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres (PM10),  a causa de la presència d’una intrusió de pols africana des del dia 18 de febrer, la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha declarat episodi ambiental per alta contaminació de l’aire.

  • 12 de febrer de 2021 L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta estrena un nou vehicle elèctric vehicle elèctric

    L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta estrena un nou vehicle pel Servei de Manteniment. Un vehicle totalment elèctric i de zero emissions.

  • 1 de febrer de 2021 Per un poble més sostenible porta la teva bossa Per un poble més sostenible porta la teva bossa

    Des de l’1 de gener, els comerços i botigues ja no poden vendre bosses de plàstic, preguem que portis la bossa reutilitzable de casa. Només se'n podran distribuir de compostables, i les gruixudes hauran de ser reciclades al 50%. Per un poble més sostenible porta la teva bossa.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 14:03