Sostenibilitat i desenvolupament rural

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Notícies

  • 27 de setembre de 2020 27 de setembre. Dia Mundial del Turisme 2020: "Turisme i desenvolupament rural" Dia Mundial del Turisme 2020:

    El diumenge 27 de setembre es va celebrar el Dia Mundial del Turisme, una data que ens recorda el valor social, cultural i econòmic d'un dels sectors més importants i amb més creixement a tot el món.

  • 15 de setembre de 2020 L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat sostenible

    L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s’adhereix a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i enguany col·laborarà amb la Setmana Europea de la Mobilitat 2020 (del 16 al 22 de setembre) “Per una mobilitat sense emissions”. El lema vol expressar la voluntat d'arribar a la neutralitat en emissions de carboni el 2050, i també s'incidirà en la importància de l'accessibilitat en els transports.

  • 30 de juliol de 2020 Recollida selectiva Recollida selectiva

    Les dades del 2019 de recollida selectiva de residus tornen a situar a Sant Julià al capdavant de la llista de municipis que més reciclen i que obté els millors resultats per darrera de Tavèrnoles amb molts menys habitants. Actualment a Osona són 19 els municipis que tenen implantada la recollida selectiva.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 14:03