Sostenibilitat i desenvolupament rural

Recollida de residus

El nou sistema porta a porta ja funciona plenament integrat al municipi i l'evolució és molt satisfactòria. Encoratgem a tothom a seguir aquesta evolució tan positiva. Recordeu que per qualsevol dubte sobre el funcionament del sistema us podeu adreçar a l'Ajuntament, al regidor de Medi Ambient, Lluís Solanas, que us atendrà telefònicament o presencialment.

Per més informació sobre recomanacions i calendaris, cliqueu aquí

Recurs per gent amb dificultats visuals a l'itinerari adaptat de Can Mateu

Us informem que sobre l’itinerari adaptat de Can Mateu s’ha elaborat un recurs per gent amb dificultats visuals (audioguia) i un geocaching. Aquests recursos també poden ser interessants per altres tipus d’usuaris. La web amb tota la informació és a l’apartat d’accessibilita

Recordeu que per realitzar aquest itinerari s’ha de sol•licitar cita prèvia amb la Fundació Catalana de l’Esplai.

Video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Per veure el video de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, cliqueu aquí

Notícies

  • 23 de novembre de 2020 La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya

    Aquest hivern, el retorn de les aus migratòries a zones més càlides, es troba associada a la dispersió de la grip aviar. En cas de tenir gallines per autoconsum, cal evitar que tinguin contacte amb les aus salvatges i notificar qualsevol sospita de malaltia. Us informem que les explotacions avícoles per a autoconsum són activitats que obligatòriament s’han d’inscriure al Registre d’explotacions ramaderes de Catalunya.

  • 17 de novembre de 2020 25a Setmana de la Ciència 25a Setmana de la Ciència

    Del 14 al 29 de novembre se celebra a Catalunya la 25a Setmana de la Ciència. Durant aquesta setmana es portaran a terme tot un munt d’activitats de disseminació científica arreu del nostre territori.

  • 12 de novembre de 2020 Desactivació d'un niu de vespa asiàtica Retirada d'un niu de vespa asiàtica

    Tot i que amb el començament del fred els nius de la Vespa Velutina queden desactivats per la mort dels insectes que hi viuen, en aquest cas  ja que es tracta d’un niu molt proper al col·legi del Roser, al carrer Puig i Cunyer, i en un lloc de pas habitual de vianants, l’Ajuntament ha decidit actuar-hi.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 14:03