Turisme i Esdeveniments

Itineraris i rutes

L'Espai Natural Guilleries-Savassona ofereix itineraris a l'entorn de Sant Julià de Vilatorta amb geolocalització. Podeu connectar-vos en el següent enllaç .

L'entitat  Meteovilatorta  ofereix tres rutes a través de diferents eines com ara el GPS o els tracks. Aquests itineraris són: 

Itinerari del Camp d'aviació 

Arquitectura modernista, historicista i noucentista (s XIX i XX)  

Consulteu altres itineraris   o la pàgina web de turisme a Sant Julià de Vilatorta

Pàgina web turística

Si voleu visitar Sant Julià de Vilatorta cliqueu aquí

Notícies

  • 24 d'agost de 2021 Torneig de botxes de la Festa Major de Vilalleons Torneig de botxes de la Festa Major de Vilalleons

    El torneig que es va fer el 15 d’agost passat, a partir de les 9 del matí a la plaça Major de Vilalleons, va tenir molt  bona participació i es va obsequiar a tots els participants amb un fuet.

  • 13 de juliol de 2021 Sant Julià de Vilatorta al programa "A la fresca" de la xarxa de televisions locals Sant Julià de Vilatorta al programa

    El magazín d'estiu, "A la fresca" de les televisions locals ha visitat Sant Julià de Vilatorta. El programa fou emès pel 9 TV i el podeu veure a l'enllaç adjunt.

  • 12 de juliol de 2021 Concurs d'instagram Osona, la Catalunya autèntica Concurs d'instagrama Osona, la Catalunya autèntica

    Aquest estiu necessitem una aventura autèntica, una foto increïble, sense filtres però també necessitem cuidar-nos, gaudir, fer esport, menjar saludable…En el marc de la campanya, Osona Turisme inicia un sorteig entre totes les persones que comparteixin, a través d’intagram, fotos que expliquin perquè creuen que Osona és la Catalunya Autèntica.

Blog

Plans i campanyes

Darrera actualització: 08.01.2021 | 14:30