Turisme i Esdeveniments

Itineraris i rutes

L'Espai Natural Guilleries-Savassona ofereix itineraris a l'entorn de Sant Julià de Vilatorta amb geolocalització. Podeu connectar-vos en el següent enllaç .

L'entitat  Meteovilatorta  ofereix tres rutes a través de diferents eines com ara el GPS o els tracks. Aquests itineraris són: 

Itinerari del Camp d'aviació 

Arquitectura modernista, historicista i noucentista (s XIX i XX)  

Consulteu altres itineraris   o la pàgina web de turisme a Sant Julià de Vilatorta

Pàgina web turística

Si voleu visitar Sant Julià de Vilatorta cliqueu aquí

Notícies

  • 11 de maig de 2021 Presentació de keramik amb una tarda d'activitat al parc de les Set Fonts Presentació de keramik amb una festa al parc de les Set Fonts

    El dia 29 de maig, a partir de les 4 de la tarda, es farà la presentació el nou Keramik. L’acte serà retransmès en streaming pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

  • 10 de maig de 2021 El centre d'informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Biosphere El centre d'informació de Sant Julià de Vilatorta rep el distintiu Biosphere

    Divendres passat,en un acte celebrat al HubDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona, es van lliurar el distintius del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere a un total de 664 empreses, entre elles el centre d'informació de Sant Julià de Vilatorta.

  • 15 de febrer de 2021 L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona s'estrena oferint passejades guiades passejades guiades

    El diumenge 28 de febrer l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona enceta el programa Passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, al qual participa per primera vegada. L’espai natural ofereix deu passejades que tenen per objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del seu àmbit, posar-lo en valor i fomentar-ne la conservació. La primera es fa a Folgueroles per conèixer ibers, ausetans i el jaciment del Casol de Puigcastellet.

Blog

Plans i campanyes

Festes, fires i activitats

Darrera actualització: 08.01.2021 | 14:30