Turisme i Esdeveniments

Itineraris i rutes

L'Espai Natural Guilleries-Savassona ofereix itineraris a l'entorn de Sant Julià de Vilatorta amb geolocalització. Podeu connectar-vos en el següent enllaç .

L'entitat  Meteovilatorta  ofereix tres rutes a través de diferents eines com ara el GPS o els tracks. Aquests itineraris són: 

Itinerari del Camp d'aviació 

Arquitectura modernista, historicista i noucentista (s XIX i XX)  

Consulteu altres itineraris   o la pàgina web de turisme a Sant Julià de Vilatorta

Pàgina web turística

Si voleu visitar Sant Julià de Vilatorta cliqueu aquí

Notícies

  • 15 de febrer de 2021 L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona s'estrena oferint passejades guiades passejades guiades

    El diumenge 28 de febrer l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona enceta el programa Passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, al qual participa per primera vegada. L’espai natural ofereix deu passejades que tenen per objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del seu àmbit, posar-lo en valor i fomentar-ne la conservació. La primera es fa a Folgueroles per conèixer ibers, ausetans i el jaciment del Casol de Puigcastellet.

  • 5 de febrer de 2021 Guanyadors del Geocahtortí de la setmana del 30 i 31 de gener Guanyadors del Geocahtortí

    Enhorabona a les guanyadores del sorteig del 30 i 31 de gener del Geocachtortí que han estat Tània Vélez i Aida Pradell. Els comerços que han col·laborat en aquest sorteig i on podeu gastar el val de 20 € són la Crossandra i Can Gallart.

  • 3 de desembre de 2020 Ampliació de l’enllumenat de Nadal Ampliació de l’enllumenat de Nadal

    L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha apostat per l’ampliació de l’enllumenat de Nadal d’enguany, d’acord amb la demanda de l’Associació de comerciants de Vilatorta i Vilalleons. L'encesa de l'enllumenat serà el divendres 4 de desembre.

Activitats

Darrera actualització: 08.01.2021 | 14:30