Urbanisme i Obra Pública

Notícies

  • 9 de juliol de 2021 Adjudicat el projecte de millora d'instal·lacions soterrades a Obres i serveis Egara, SL obres de la primera fase del projecte de millora i adequació d'instal·lacions i serveis

    El dimarts 6 de juliol es van iniciar les obres del projecte “Adequació i millora de les instal·lacions d’aigua, gas, línia elèctrica de baixa tensió i telecomunicacions del passeig mossèn Cinto Verdaguer al carrer del Pare Manyanet”, unes obres per millorar vàries instal·lacions i serveis.

  • 7 de juliol de 2021 Les cases per on passa el projecte ja poden demanar escomesa de gas  gas

    L’Ajuntament ha treballat perquè la distribuïdora de gas natural, Nedgia Catalunya, executi en el mateix tram una millora de la canonada de gas, obra pendent des que el gas natural va arribar a Sant Julià l’estiu del 2018. La nova canonada de gas transcorrerà per l’avinguda Sant Jordi, passeig de Verdaguer i baixarà pel Balmes (vegeu plànol adjunt).

  • 9 de juny de 2021 Pla de Mobilitat Urbana Sostenible Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

    Recordeu que aquest any 2021 l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta s'ha proposat elaborar el pla de mobilitat del municipi. Participeu-hi responent l'enquesta de mobilitat. Clicant aquí podeu seguir l'entrevista que el Canal Taronja va fer a la regidora d'urbanisme i obra pública, Montse Piqué.

Darrera actualització: 14.04.2021 | 14:27