Urbanisme i Obra Pública

Notícies

  • 24 de setembre de 2020 Comencen les obres de la Rambleta i l'itinerari de vianants carrer de la Rambleta

    Dilluns passat amb la signatura de l'acte de comprovació i replanteig van començar les obres per executar el projecte de reforma del carrer de la Rambleta. Les obres afectaran la travessa urbana de la població, especialment entre can Planas i can Mateu i provocaran talls i modificacions del trànsit. Disculpeu les molèsties que puguin ocasionar.

  • 24 de setembre de 2020 A partir de dimecres 30 tall a la carretera BV-5202. Alternativa pel camí de l'Altarriba. Talls intermitents a la carretera BV-5202 a l'alçada del Puig

    A causa de l'execució de les obres de l’itinerari de vianants i ciclistes a Sant Julià de Vilatorta, a partir de dimecres 30 la carretera BV-5202 quedarà tallada. Els desviaments es realitzaran pel camí de l'Altarriba per vehicles i l'accés al poligon industrial per l'Eix transversal pels camions. La carretera quedarà tallada varies setmanes mentre durin les obres.

  • 18 de setembre de 2020 Construcció del mur d'escullera per la reobertura del Passeig del Torrent Construcció del mur d'escullera per la reobertura del Passeig del Torrent

    Aquesta setmana han començat les obres per construir un mur d'escullera al marge del torrent i així poder obrir el carrer i restablir la circulació de vehicles. L'esfondrament es va produir per les intenses pluges del temporal Glòria i posteriorment per les pluges del mes de juny.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 09:01